2777
2789
همسر منم هم تو بارداری هم الان که پنجاه روز از زایمانم میگذره خیلی خیلی کمک حالم بوده بااینکه یکماههباید دوشیفت سرکار باشه وقتی میاد خونه چشماشو نمیتونه باز نکه داره اما زود پسرمو بغل میکنه پوشکشو عوض میکنه تو کارای خونه اگر کاری مونده باشه انجام میده من همیشه مادرشوهرمو دعا میکنم که انقدر پسرای ماهی تربیت کرده امیدوارم پسر گل خودمم در آینده کمک همسرش باشه♥

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دوقلو دارم، تا دوماهگی بچه هام چون مامانم پیشم بود در طول روز گاهی کمک میکرد ولی از وقتی مامانم رفت مسئولیت یکی از بچه ها در طول شب بعهده او هست و همچنین در طول روز هر وقت که خونه هست پوشکشون رو عوض میکنه اگه شیشه شیرشون کثیف باشه میشوره هروقت هم نتونم غذا درست کنم یا خسته باشم غذا از بیرون میخره خلاصه هرکمکی بتونه انجام میده ... واقعا ممنونم ازش
شوهر منم خیلییییی خیلی خوبه هم بارداری هم حالا که پسرمون دنیا اومده همیشه برای عوض کردن پوشک پی پی کمکم میاد و پاهاشو نگه میداره باهم حمام میبریمش من بغل میگیرمش شوهرم میشوره و اینکه همه جا هست همراهمون انشاءالله خدا سایه شو از سر مون کم نکنه
همسر من خداییش ماهه یه دونه باشه از اول ازدوازجمون کمکم کرده تا الان که دخمل گلم سه ماهشه چون خودم هم شاغلم .همیشه هم تاکید میکنه که توقع نداره غذا درست کنم یا خونه رو جمع و جور کنم با اینکه دو شیف کار میکنه تقریبا همه کار هارو با هم انجام میدیم خیلى وقت ها هم اصلا نمیزاره من تکون بخورم میگه بچه رو نگهدار خودم کارا رو انجام میدم غذا رو درست میکنه ظرف میشوره جارو میزنه طورى که خودم شرمنده میشم از این همه کمک و لطفش خدا براى من و دخترم حفظش کنه
 لا حول و لا قوة الا بالله العلى العظیم