2777
2789

مردها بعد از به دنیا آمدن نوزاد و تجربه حس زیبای پدر شدن وظیفه سنگین دیگری به سایر وظایفشون اضافه می شود و آن هم همکاری با خانم خانه در امور خانه داری و بچه داری است. بسیاری از آقایان این مسئله را به خوبی درک می کنند و در این زمینه همکاری خوبی با خانم خود دارند. همسر شما در این خصوص چگونه بود. با ما به اشتراک بگذارید.

همسرمن تا 40 روز خیلی کمک حال و منو بچه بود هم واسه پوشک عوض کردن ، حمام بردن و ناخن گرفتن رو تین انجام می داد از این لحاظ خیالم راحت بوداما بعدش کم کم خودم هم انجام می دادم ...
اسمتو یادم نیست اما یادمه که خیلی دوست داشتم... (دیالوگ رضا کیانیان)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همسر منم تو این سیزده ماه بر خلاف تصوری که ازش داشتم خیلی خیلی حمایتم کرده خودش میگه لذت میبرم کارای پسرمون انجام میدم
کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
همسر من مشغله کاری بالایی داشت . طبعا کمک چندانی ازش برنمیومد. اما همین که صبور بود ، توقعات نابجا نداشت و بی نظمیهای من رو که ناشی از خستگی و بچه داری بود تحمل میکرد برام بزرگترین حمایت بود.
LilySlim Weight charts
همسر من وقتایی که خیلی از بچه داری خسته میشم یا میخوام غذا درست کنم یا هر کار دیگه ای، دخترمو نگه میداره تا من کارامو انجام بدم، خدایی خیلی هم صبوره، تو اون همه شب بیداری و گریه های چهار ماه اول تولد دخترم اصلا بداخلاق نکرد و برعکس از خواب بیدار میشد نگهش میداشت
همسر من تو خونه زیاد کمک نمیکنه حوصله نگه داشتن دخترمم نداره مگه اینکه خیلی سرم شلوغ باشه با عصبانیت ازش بخوام بچه بغل میکنه.ولی وقتی بیرون میرم چه یک ساعت چه یک روز کامل همش همسرم بغلش میکنه و همه کاراشم خودش میکنه خلاصه که خیلی ازش راضی ام.
آگاه باشید که قلب ها تنها با یاد خدا آرام میگیرد
همسرم عاشق غدا دادن به بچه فود و کلی سبک و متد تو زمینه های خواباندن پوشک کردن و غذا دادن اختراع کرده بود آخه من دانشجو بودم و ساعت هایی او مامان بچه می شد در کل نسبت به باباهای دیگه همکاریش عالی بود خدا برا منو پسرم حفظش کنه
خدا رو چه دیدی شاید اون ناممکنی که بهش فکر میکنی همین روزا ممکن شد
شوهر من هر وقت خستم دخترم رو میدم دستش میرم میخوابم چون شیر خشک میخوره راحتم.گاهی تا هفت هشت ساعت میخوابم با خیال راحت. پوشکش رو عوض میکنه شیر بهش میده بازی میکنه باهاش.فقط نمیتونه بشورش. خیلی کمکم میکنه.هر وقت هم خسته باشم غذا درست نمیکنم.گاهی که خیلی کار دارم غذا هم درست میکنم میگه نمیخواد بابا یه حاضری میخوریم.واقعا خدا خیرش بده خیلی مهربونه.
همسرمن قبلا خیلی کمک حالم بود اما تو این چهار ماهه بکل تغییر کرده اصلا کمک نمیکنه تازه ایرادم میگیره و میگه پس از صبح چکار میکردی و بخاطر اینکه بحث پیش نیاد تند تند همه کارارو میکنم و غذامو حاضر میکنم ولی دخترمونو نگه میداره اما هی میگه بیا بگیرش بیا دیگه کلا این چهار ماه از لحاظ روحی و جسمی تحلیل رفتم
حلما جونم خوش اومدی به زندگی مامان وبابا
خوشبحال اونایی که همسرشون کمک حالشونه همسر من که اصلا کمک نمیکنه از دستش عصبانیم نه نگه اش میداره نه غذا میده وقتی میخوام غذا درست کنم باید بیارم تو اشپزخونه اقا رو مبل میشینه موبایل دست میگیره اه
‎‬‎
همسر من روزهای اول میخواست پا به پای من بیدار باشه که از شب سوم نذاشتم تا بتونه راحت بره سر کار. تا آخر بیست ماهگی دخترم که شیر میخورد برا صبحانه بیدارم نمیکرد و تو تربیتش خیلی با من هماهنگه
همسرم تو بچه اولم زیاد همکاری نمیکرد. به نظرش بچه داری زیادم سخت نبود. ولی حالا که بچه دوممون بدنیا اومده خیلی کمک میکنه. هروقتی از شب بیدارش کنم بیدار میشه نگه میداره بچه رو. کلا دیگه صبحا بیدارم نمیکنه، بعضی وقتا که نرسم غذا درست کنم خودش درست میکنه یا حاضری میخوریم. روزای تعطیل هم که کلا در اختیار مائه. خدا حفظش کنه واسمون.
2810