2777
2789

همه دعواها معمولا سر مادر شوهر دیگه

مال من بیشتر سر پدر شوهر .اولین سالگرد ازدواجمون بود شوهرم خونه ما بود هی زنگ میزدن پاشو بیا خونه دیر نکن .اونم میخواست بره منم گفتم رفتی دیگه برنمیگردی

اونم پاشد ک بره مامانم هر دومونو دعوا کرد اونم موند ولی کیکمون واسه س روز موند تو یخچال هیچ وقت یادم نمیره الان اما شوهرم خودش نمیره خونه مادرش اینا ب اصرار من میره 

سلام عزیزان

دانشگاه تربیت مدرس تهران درمان چهار جلسه ای بی خوابی به صورت کاملا رایگان برگزار میکنه... درمان توسط جناب آقای دکتر مازندرانی صورت میگیره... چون یک کار تحقیقاتی هست کاملا رایگانه... از هفته ی بعد مورخ 1396/6/6 هر هفته دوشنبه ها و سه شنبه ها در همون دانشگاه تربیت مدرس شروع و  اجرا خواهد شد...

به دوستان و آشنایانتون اطلاع بدید ... چون خیلی فرصت خوبیه هم توسط جای بسیار معتبر ارائه میشه و توسط افراد خبره و همچنین رایگانه..آخه درمان بی خوابی در کلینیک ها و مراکز مشاوره بسیار گرونه...

جهت هماهنگی با شماره زیر تماس بگیرید

09194595925 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان

دانشگاه تربیت مدرس تهران درمان چهار جلسه ای بی خوابی به صورت کاملا رایگان برگزار میکنه... درمان توسط جناب آقای دکتر مازندرانی صورت میگیره... چون یک کار تحقیقاتی هست کاملا رایگانه... از هفته ی بعد مورخ 1396/6/6 هر هفته دوشنبه ها و سه شنبه ها در همون دانشگاه تربیت مدرس شروع و  اجرا خواهد شد...

به دوستان و آشنایانتون اطلاع بدید ... چون خیلی فرصت خوبیه هم توسط جای بسیار معتبر ارائه میشه و توسط افراد خبره و همچنین رایگانه..آخه درمان بی خوابی در کلینیک ها و مراکز مشاوره بسیار گرونه...

جهت هماهنگی با شماره زیر تماس بگیرید

09194595925