2777
2789

مشاجره و دعوایی که برای اولین بار بین زوجهای جوان بوجود می آید معمولا فراموش نشدنی است. دعواها در طول زندگی مشترک به قول خیلیها نمک زندگی هستند اما باید دید زوجها چگونه با آن کنار می آیند. آیا اولین مشاجره بین شما و همسر خود را به خاطر دارید؟ پس با ما به اشتراک بگذارید.

اولین مشاجره یک هفته بعدش بود سر خانوادش بعد از سیزده سال هنوزم ادامه داره و اون این که خانوادش سر زده و بدون اطلاع میان و این واقعا اذیتم میکرد و میکنه خب شاغل بودم تازه عروس خسته .خونه نامرتب .....تزشون این که ما برای رفتن به خونه پسرمون اجازه نمیگیریم .....

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اولین دعواى ما مربوط به زمانى بود که تازه از ماه عسل برگشتیم خونه مون تهران و همه ى خانواده ش همون شب از شهرستان اومدن خونه ى ما! چند روز هم موندن. من تازه عروس، خسته. یادمه هنوز مارک دیگام بهش بود. اصلا بلد نبودم کارى کنم. دانشگجو هم بودم و کلاسام غیبت خورده بود. این بود که مشاجره ى اساسى داشتیم.
اولین دعوای ما سر مادرشوهرم بود که چرا منو اصلا دعوت نکردن و تو منو می بری خونشون شام یا ناهار یهویی ، چون هر دفعه یهویی می رفتیم قیافه می گرفت و با اخم شام می ذاشت جلوی من ( همش 4 دفعه بود یهویی البته)، و اینو به شوهرم می گفتم می گفت تو اشتباه می کنی مامانمه دعوت نداره که باید بریم سرشون بزنیم ولی من می گفتم بزار خودش بگه بعد بریم و الان سه سال عروسشونم و هنوز هم منو دعوت نکردن اولا خیلی برام مهم بود چون تازه عروس بودم ولی الان دیگه کمتر اهمیت داره برام
باید دنیا را کمی بهتر از انچه تحویل گرفته ای تحویل دهی ، خواه با فرزندی خوب ، خواه با با باغچه ای سبز و اینکه بندانی حتی فقط یک نفر با بودن تو ساده تر نفس کشیده است یعنی تو موفق شده ای
اولینشو یادم نمیاد زیاد پیش میاد که باهم بحث کنیم ولی زودم فراموش میکنیم و ازش میگذریم
《اللهم صل علی محمد و آل محمد》پروردگارا...از تو ایمانی می خواهم که به قلبم پیوسته باشد...چنان که نیک بدانم که جز آنچه تو برایم نوشته ای به من نرسد...مرا به بهره ای که از زندگی بخشیده ای خرسند دار...
اولین دعوامون 1 هفته بعد از عقد بود که دیدم ی شماره ناشناس بهش پیام داد سلام خوبی اونم جواب داد من رفتم پیشش نشستم سریع پاکش کرد شمارشو برداشتم زنگ زدم دیدم ی خانومه شمارش همراه اول بود و مال استان خودمون ولی میگفت این شمالیه اصلن ندیدمش تاحالا..قران اورد دست گذاشت روش منم بیخیال شدم ولی بعدها فهمیدم ک ازون دخترا بوده ... قسم دروغ خوردنش ب کنار میگفت تو قرانو قبول نداری چون من قسم خوردم و یه مشت هم زد تو شکمم....
خدایا ازین امتحان سخت بتونم سربلند بیرون بیام دوباره کمکم کن خدایا💟💟💟💟
اولین دعوا بعد از به دنیا اومدن دخترم بود و به خاطر اینکه مادرشوهرم دروغ گفته بود به شوهرم که بهش بی احترامی کردم. حلالش نمی کنم مادرشوهرمو خییییلی اذیتمون کرد. الان خیلی رسمی باهاش در ارتباطم

امام علی (ع): هیچ دشمنی برای انسان ستمگر تر از نفس او نیست.

اولین مشاجره یک هفته بعدش بود سر خانوادش بعد از سیزده سال هنوزم ادامه داره و اون این که خانوادش سر زده و بدون اطلاع میان و این واقعا اذیتم میکرد و میکنه خب شاغل بودم تازه عروس خسته .خونه نامرتب .....تزشون این که ما برای رفتن به خونه پسرمون اجازه نمیگیریم .....

یک هفته بعد از عروسی چطور میشه خونه ی ادم نامرتب باشه. فکر کنم کلا اونارو ببینی...
هرچى فک میکنم دعواى انچنانى نداشتیم ولى من خیلى زیاد سر هرچى یه وقتا غرغر میکنم و الکى قهر میکنم همسرمم طفلک صداش در نمیاد وفقط منت کشى کرده تو این ٢،٣ سال طفلک تاحالا بهم 'تو' هم نگفته

شوهرت خیلی خوبه....قدرشو بدون ولی بدون که هر کسی صبری داره....بهتره زیاد غرغر نکنی
اولین دعوامون سر این بودکه پدرشوهرم رفت ماشین خرید بعد گفت شوهرم پولشو بده تازه ما اون موقع درامد درست و حسابی نداشتیم که تازه پدرشوهرم جوری هستن که اون ماشینو واسه استفاده خودشون می خواست اما از ما می خواست پولشو ...فک کن شوهرمم روی پولی ه من از خودم داشتم حساب کرده بود برای اون ماشین و به باباش قول داده بود که این پولو میده بهش ..... منم عصبانی از اینکه ما الان ماشین نمی خوایم خونه بیشتر لازم داریم گفتم نه ماشین نمی خوایم تا یه مدت مادر شوهرم که اخماش تو هم بود اما برام مهم نبود ماشین رو هم خودشون خریدن
خدا اون روز رو نیاره … تموم خواسته های دلت رو فقط با یه “بی خیال" جواب بدی!
2810