2777
2789

رعایت آداب ماه مبارک رمضان زمانیکه یک کوچولو در کنار شما باشد کمی سخت به نظر می رسد. شما اولین ماه رمضانی را که کوچولوتون در کنارتان بود  را به خاطر می آورید؟ خاطرات میهمانیهای خود و روزهایی را که همراه کوچولوی خود به عبادت گذراندید را با  ما اشتراک بگذارید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارسال باردار بودم و امسال هم پسرم 5 ماهشه و شیرخواره و من نمیتونم روزه بگیرم ولی عاشق ماه رمضونم و از این جهت ناراحتم.

دلم هوای خودم را کرده است...این روزها بیشتر از هر زمانی دوست دارم خودم باشم. دیگر نه حرص به دست آوردن دارم و نه هراس از دست دارن.هرکس مرا میخواهد بخاطر خودم بخواهد دلم هوای خودم را کرده است.

ماه رمضون سال بعد ایشالله یک دختمل۶ماهه داریم بعد دوتا پسر که یک روزم پیشمون نموندن. سال دیگه میام مینویسم چطور بود. مطمئنم ماه رمضون یک ماه خاص و متفاوته حتی اگر نتونی بخاطر شیردادن، روزه بگیری
بزرگترین تراژدی زندگی مرگ نیست... بی هدف زندگی کردن است
ماهم به لطف خدا قراره سال دیگه نی نی مون کنارسفره افطار باهامون باشه.الهی آمین
انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
پارسال دهم ماه رمضون بود که فهمیدم باردارم ، تو شرایطی که اصصصلا انتظارشو نداشتم واقعا شوکه شدم، بقیه ی ماه رمضون رو روزه نگرفتم، پارسال دخترم تو دلم بود امسال بغلمه خداروشکر و سه ماهشه و امسال هم روزه نمیگیرم کمی متفاوته مثل سال های قبل نمی تونم به دعا و قران خوندنم برسم و همش مشغول دخترگلی هستم
دختر نازم، عروسکم، تو معجزه ی خدایی، پسر قشنگم تو هدیه ی خدایی
سال پیش ماه رمضون استراحت مطلق بودم خونه ی مامانم اما امسال پسرم کنارمه و هفت ماهشه سر سفره ی افطار با منو باباش میشینه فرنی و سوپ میخوره کوچولوی من خدایا شکر که پسرم کنارمه و چه خوب که اون روزای سخت تموم شد
حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
ماه رمضان برای منم خاطره انگیزه گل پسر منم تونیمه ماه رمضان شب ولادت امام حسن به دنیا آمد بهترین شبهای احیا رو باپسرم گذروندم وحالا یه ماه رمضان دیگه ویه نی نی دیگه تودلم دارم
خدا....... حتی کمتر از همین ثانیه فرج بابای غریبمون رو برسون امممممممین
منم دخترم پارسال پنج روز قبل ماه رمضان به دنیا اومد روز اول ماه رمضان ما برای زردی بیمارستان بودیم. ده روزه بود که رفتم شهرستان خونه مادرم و تا بعد ماه مبارک اونجا بودم. خیلی ماه سختی بود. همه درگیر افطار و سحر و من درگیر بچه. همش شیر میخواست. در کنار سختیش، شیرین بود. شبا قدر هم باهم مسجد رفتیم
خدایا شکرت.....!!!!!!!! عید غدیر عیدیمو گرفتم. به امید شاد شدن دل همه... "فاطمه نازم 23 خرداد 94 اومد تو بغلم. ممنون میشم برا سلامتیش صلوات بفرستین"
ماه رمضون امسال فهمیدم فرشته کوچولوم برگشته پیشم ..امیدوارم اینبار تا 9 ماه کنارمون بمونه و سال بعد ماه رمضون تو بغلم باشه ...الهی امین
خدایا تو زیباترین حضور زندگی منی💞(سلام بر ابراهیم) مردی از تبار نور و ایمان که در سخت ترین شرایط زندگیم ناجی من شد🌸🤚برای روح این شهید بزرگوار یک صلوات بفرست عزیزی که داری امضام می‌خونی ان شاالله حاجت روا باشی 🌹🙏
2810