2777
2789
اومد بچه رو دیدی مشخص بود هیچ حسی نداره ...بعدش هم گفت این چرا این شکلیه نکنه جابه جا شده باشه..منم افتاده بودم تو شک ..افسرده شده بودم. ..وقتی فیلم و عکس بچه رو برای ماور شوهرم فرستادیم( از هم دوریم) مادر شوهرم گفت مرتضی کپی خودته مثه سیب که از وسط نصف کردن..بزرگتر که شد دقیقا پسرم کپیه باباش شد الانوهم شوهرم عاشقشه

عزیزم مامی مینا شک نکرده که گلم shok شده !!!!!!!!
باردار نیستم.. تیکر تولد یکسالگی دخترم عشقم نفسم عمرم 
شوهر من کل زمان زایمان رو پیشم بود و بند ناف دخترم رو هم خودش برید.. خیلی به من روحیه میداد تا خوب زایمان کنم. و خیلی ذوق داشت...
یاندی جانیم هیجر ایله وصل رخ یار ایسترم/ دردمند فیرقتم درمان دیدار ایسترم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اومد بچه رو دیدی مشخص بود هیچ حسی نداره ...بعدش هم گفت این چرا این شکلیه نکنه جابه جا شده باشه..منم افتاده بودم تو شک ..افسرده شده بودم. ..وقتی فیلم و عکس بچه رو برای ماور شوهرم فرستادیم( از هم دوریم) مادر شوهرم گفت مرتضی کپی خودته مثه سیب که از وسط نصف کردن..بزرگتر که شد دقیقا پسرم کپیه باباش شد الانوهم شوهرم عاشقشه

توی شوک که نمی افتن... تو شک می افتن... حالا افتاده باشه تو شک مگه اشکالی داره؟ آدم بالاخره وقتی از طرف همسرش همچین شکی ببینه حتما خودش هم دودل میشه! لابد میخواین بگین مادرا چنان با بچه‌هاشون انس دارن که حتی از روی صدای گریه هم تشخیص‌شون میدن! بچه‌ای که چند ساعته به دنیا اومده رو چطور بشناسه؟
اون لحظه زیبا رو که من ندیدم ولی مامانم تعریف میکنه: تا پسرمونو به شوهرم نشون دادن اشک تو چشاش جمع شده بوده و برگشت به مامانم گفت: _ مامانم فک کرده چه چیز مهمی میخواد بگه! _ گفت : الان باید برم گل بگیرم یا بعدا ؟!!!

خیلی باحال بود
انقدر بچه ها رو دوست داشتم بالاخره فروشگاه لباس کودک زدم🤩lupilu_happy