2777
2789
از زمان تولد دخترم مامانم زحمت حموم النا رو میکشید تا هفت ماه تو هفت ماهگی مامانم عید مسافرت بود مجبور شدم خودم بجمو حموم کنم تا اون موقع حمومش نکرده بودم
پســــــــــــــــــــرم قلـ💙بـم دخــــــــــــــــترم دنیـ💗ام

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من دخترم رو اولین بار مادرم و مادرشوهرم حمام کردن مادرم حمامش کرد و مادرشوهرم تحویلش گرفت و لباس پوشوندش بعد از اون مادرم و مادربزرگم و خالم این کارو انجام دادن تا روز دهمش که دیگه از اون روز خودم تنها بردمش حمام 1 پارچه رو پام انداختم به توصیه مادرم تا جوجوم سر نخوره و راحت حمامش کردم دخترم عاشق اب بود از اون به بعد سعی کردم فرصت اب بازی با دخترم رو به ندرت به کس دیگه ای بدم چون خیلی واسم شیرینه الانم که 20 ماهه هست اکثرا دوتایی میریم حمام و کلی بازی میکنیم و خسته میایم بیرون گاهی هم همسرم میبرتش حمام و کلی باهاش بازی میکنه و دو تایی لذت میبرن از اب بازی
من تا چهار ماهگی مامانم حمامش میکرد یک روز مانده به عید قرار بود دوباره حمامش کنه که مامانم بدجور سرما خورده بود مجبور شدم خودم بشورمش دیگه ترسم ریخت امروزم خونه خودمون حمامش کردم و لباس تنش کردم و دادم به باباش کنار بخاری خوابوندش
من یادم نیست کی خودم بردم اول مامانم روز 6 بود خواهرم هم تحویلش گرفت خودمم بعد از 1 ماه فکر کنم
رو به رو شدن با تغییرات زندگی با ورود بچه http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=886322
اولین بار پسرم 10روزش بود ک رفت حمام.آخه تا 5روزگی بیمارستان بستری بود.تا دوماهگیش منو مامانم باهم حمامش میدادیم.مامان میشستش و من در نهایت تحویلش میگرفتم.حدودا 5ماهه بود ک خودم و شوهرم واسه اولین بار حمامش دادیم.اصلا گریه نکرد.بعد حمام هم همیشه میزاریمش توی وان آب بازی میکنه.خیلی دوس داره.از حمام هم خدا رو شکر اصلا نمیترسه
در بدست آوردنت بردباری ها شده،بی قراری ها شده،شب زنده داری ها شده،من تو را آسان نیاوردم بدست...💜Iliya💜
ﻭﻗﺘﻲ ﺗﻮ ﺑﻴﻤﺎﺭﺳﺘﺎﻥ ﺑﻮﺩﻳﻢ ﻫﺮ ﺭﻭﺯ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭا ﺣﻤﻮﻣﺶ ﻣﻴﻜﺮﺩﻥ ﺗﺎ ﻳﻪ ﻫﻔﺘﻪ ﺑﻌﺪ ﻛﻪ ﻣﺮﺧﺺ ﺷﺪﻳﻢ اﻭﻟﻴﻦ ﺑﺎﺭﻱ ﻛﻪ ﺧﻮﺩﻡ و ﻫﻤﺴﺮﻡ ﺑﺮﺩﻳﻤﺶ ﺣﻤﻮﻡ 14 ﺭﻭﺯﺵ ﺑﻮﺩ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﻣﻴﺸﺪ اﺯ اﻓﺘﺎﺩﻥ ﺑﻨﺪ ﻧﺎﻓﺶ ﭘﺴﺮﻡ ﻋﺎﺷﻖ اﺑﻪ اﺻﻼ ﮔﺮﻳﻪ ﻧﻤﻴﻜﺮﺩ ﻭﺗﻜﻮﻥ ﻧﻤﻴﺨﻮﺭﺩ ﻓﻘﻄ ﻣﻴﺨﻨﺪﻳﺪ ﺧﻴﻠﻲ ﺭاﺣﺖ ﺑﻮﺩ ﺑﻌﺪ اﻭﻥ ﻳﻚ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﻣﻴﻮﻥ ﻣﻴﺒﺮﻳﻤﺶ ﺣﻤﻮﻡ
ﭼﺮا ﻣﻦ ﺷﻜﺴﺖ ﻋﺸﻘﻲ ﻧﻤﻲ ﺧﻮﺭﻡ! ﻓﻜﺮ ﻛﻨﻢ ﻳﻜﻲ اﺯ ﺷﻤﺎﻫﺎ ﺷﻜﺴﺖ ﻋﺸﻘﻲ ﻣﻨﻮ ﺧﻮﺭﺩﻳﻦ 😢😢😢 (ﻗﺎﺗﻞ ﺯﻧﺠﻴﺮﻩ اﻳﻴﻢ)
من امروز پویان 46 روزشه ک با باباش واس اولین بار بردیمش حمام نشستم شستمش رو پام و شوهرم اب میریخت باحال بود.قبلن مادرم با کمک خودم میشست
زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
تا دوماهگی مادرم دخترمو حمام میکرد اولین بار با کمک همسری بردیمش حمام اون گرفته بودش من کف کفیش میکردم 😍 عشق مامان عاشق اب و اب بازیه ولی از اون به بعد همیشه خودم تنهایی بردمش حمام تا الان که هفت ماهشه
کلوچه ی فندقی شیرین شده با عسل =خوشمزه ترین دخمل دنیا
من امروز اولین بارگل دخترموبردم حموم البته توظرفشویی شستمش دخترم 27 روزشه ماشالادخترم انقدر گل بودموقع شستن اول ظرفشویی شستم بعد لباساشوچیدم توظرفشویی بعد قشنگ شستمش راحت بود تا امروز مادرم همیشه میشست