2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

با اینکه تنها عروسشونم و نوه اول هست ، دوماه طول کشید که بهم تبریک گفتن . الانم که داره ماهه7ام تموم ...

به دل نگیر گلم 

شاید با خودشون میگن نیان که اذیت نشی 

بجاش شما تا میتونی برو خونه شون 

هرچی اونجا هوس کردی بخور 😜

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
مادرشوهرم انقققققققققدر ناراحت شد که حد و حساب نداشت این بچه دوم که الان باردارم رو مییگم میگفت میخو ...

ببخشید ها ولی 

چه بی‌شعور 

بهشون میگفتی مگه شما خرج شو میدین؟؟؟ 

مگه شما قراره بزرگش کنین؟؟ 

مگه شما 9 ماه سنگینی شو به دوش میکشین؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
2805

سلام خوبین وقتتون بخیر...

من تازه عروسم یجورایی یسال خونه خودمم ...

مادرم و مادر شوهرم اصرار دارن بچه دار بشم ...شوهرم هم بچه میخواد هااا منم دوست دارم بچه رو ...مادر شوهرم اصرار داره چون من تک عروسم و شوهرم تک پسر میخواد نوه پسریشچ ببینه ...شوهرم داره سنش می‌ره بالا بچه میخواد منم خونه تنهام یه سرگرمی می‌خوام و مادرم هم میگه با بچه جلو دخالت خانواده همسرم گرفته میشه ... تا حالا هم باردار نشدم ... دارم اقدامات اولیه بارداری رو انجام میدم

عکس العمل خانواده همسر زمانیکه متوجه می شوند پسر و عروس آنها قرار است به زودی پدر و مادر شوند جالب و ...

همگی خوشحال شدن زنگ زدن به خواهرشوهر ام خبر دادن و اونام زنگ زدن کلی تبریک گفتن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
زنگ زدن و تبریک گفتن شاید چون ما عروسیم خیلی خوشحال نمیشن

من و خواهر شوهرم همزمان باهم باردار شدیم مادر شوهرم برای من همش دعا می‌کرد دختر باشه برای دختر خودش همش میگه خدایا بهش پسر بده جلو خانواده ی شوهر سربلند بشه . نفهمیدم انگیزه اش چی بود 

2810