2777
2789

زمانیکه کودک 6 ماه می شود، مادر می تواند علاوه بر شیر غذای کمکی را شروع کند. معمولا غذاهای کمکی متفاوت هستند. کودک از خوردن بعضی غذاهای کمکی لذت بیشتری می برد و برخلاف آن نیز وجود دارد. تجربه کاربران عزیز نی نی سایت در این خصوص چگونه است.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دختر من رفته 7ماه .غدا دکترش از پایان چهارماهگی گفت بهش بدم.الان سوپ و فرنی و...بهش میدم .تو سوپش هرروز پای مرغ میریزم ..بنظرتون ضرر نداره؟؟؟؟؟
آهای پسرای همسایه شما را بخدا مردای خوبی شوید،من دارم این فرشته را با خون دلم بزرگ میکم👼
من دخترم 7 ماهنیمشه از شش ماهگی حریره بادام دادم و الان سوپ و فرنی و میوه مثل سیب و موز و گلابی رو میخوره دکترشم گفت تخم مرغ رو از هفته دیگه شروع کنم ...
زندگی یعنی خوشبختی ناشی از خستگی ها.
من یه همکاری دارم به بچش از دوماه و نیمگی غذا داده الان هم خیلی خوبه آخه بچه قبلیش رو صبر کرد از شش ماهگی غذا داد بچه اصلا غذاخور نشد تا الان که کلاس اوله. البته به بچه دومش از لعاب برنج و فرنی شروع کرد.
هرگز یادم نمیره.دقیقا روزی که دخترم پا توی شش ماهگی گذاشت باتشریفات خواستم براش فرنی درست کنم.فیلم بگیرم و کلی ذوق داشتم خلاصه.اما مادر شوهرمو خواهرشوهرم اومدند خونمون .خواهرشوهرم در عرض 5 دقیقه فرنی درست کرد به زور داد بچه بخوره اونم همه رو تف رد!!!منم فقط چند تا عکس گرفتم از اون لحظات!!!!
بهترین دوستم آیینه است.چون هروقت من میگریم او به من نمیخندد.
هرگز یادم نمیره.دقیقا روزی که دخترم پا توی شش ماهگی گذاشت باتشریفات خواستم براش فرنی درست کنم.فیلم بگیرم و کلی ذوق داشتم خلاصه.اما مادر شوهرمو خواهرشوهرم اومدند خونمون .خواهرشوهرم در عرض 5 دقیقه فرنی درست کرد به زور داد بچه بخوره اونم همه رو تف رد!!!منم فقط چند تا عکس گرفتم از اون لحظات!!!!

عزیزم خدا کنه بچه ها سالم باشن و خوب غذا بخورن مهم نیست که فیلم نگرفتی خودتو ناراحت نکن
من یه همکاری دارم به بچش از دوماه و نیمگی غذا داده الان هم خیلی خوبه آخه بچه قبلیش رو صبر کرد از شش ماهگی غذا داد بچه اصلا غذاخور نشد تا الان که کلاس اوله. البته به بچه دومش از لعاب برنج و فرنی شروع کرد.

طبع بچه ها با هم فرق میکنه مثلا بچه من زود دندون د اورد و کلا از غذا افتاد نباید بچه هامونو با هم مقایسه کنیم
پیشنهاد میدم اگر به بچه ها مرغ میدین حتمافاقد آنتی بیوتیک یا صطلاحا مرغ سبز باشه هم طعم خیلی بهتری داره ضرری نداره و واقعا خاصیت و مزایای واقعی گوشت سفید رو داره و از طرفی خیلی زود میپزه
همیشه جای شکرش باقیست الهی شکرت.....
متشکرم از این ایده جالبتان نی نی سایت! پابرجا باشید
گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشود🍃 گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود🍃 گاهی گدای گدایانی و بخت با تو یار نیست🍃 گاهی تمام شهر گدای تو میشود🍃
2810