2777
2789

تهیه سیسمونی برای نوزاد ممکن است برای بعضی از خانواده کمی دشوار باشد. مایحتاج ضروری برای نوزاد تازه به دنیا آمده می تواند انگشت شمار باشد. اما بعضی از خانواده ها سعی می کنند تا سیسمونی را به بهترین شکل ممکن برای نوزاد تهیه کنند. شما به هنگام خرید سیسمونی چه لیستی تهیه کردید؟ تجربه خود را با دوستان به اشتراک بگذارید

سلام من از تمام وسایلی که برای پسرم خریدم استفاده کردم ، چون قبلش کاملا در مورد نیاز اونا بررسی های لازم رو انجام داده بودم و یکسری وسایل رو هم با توجه به مدت زمانی که قرار بود ازش استفاده کنم هزینه کردم مثلا تخت کنار مادر خیلی واجبه ولی مدت زمان کوتاهی ازش استفاده می شه نباید خیلی براش هزینه کرد به جای ویترین های کمدی هم میشه از باکس های دیواری و کیسه های عروسکی استفاده کرد. اگه ماشین ندارید به هیچ عنوان کریر نگیرید سبد حمل هم اصلا مفید نیست چون بچه امنیت نداره سرویس های قابلمه و بشقاب اینا هم فایده نداره اصلا لباس های بچه ها رو هم از این پک های چند تکه آماده نگیرید ، خودتون تک تک ست کنید چون تو اونا چیزای به درد نخور هم زیاد در خصوص کفش هم نگیرید تا بچه راه نیافتاده چون هم اندازه پا معلوم نیست و زود هم رشد می کنه به جاش پاپوش های ساده بگیرید اونم اگه به فصل سرما می خورن سرهمی های جوراب دار هم نگیرید چون خیلی زود کوچیک می شن برای رو تختی هاشون هم یه چیز ساده انتخاب کنید چون بچه ها که فعلا متوجه نمی شن به زارید هزینه اصلی برای بزرگتر شدنشون کالاسکه هم مهم اینکه سبک باشه و راحت --- چرخ بزرگ و گنده بودن دلیل بر خوبی کالاسکه نیست چون تو این خیابون ها نمی شه اونا رو تکون داد برای خرید لباس برای سال های آینده هم زیاده روی نکنید، چون قد و وقاره بچه ها فرق داره و لباس می مونه رو دستتون یک چیز مهم به سایز بندی ایران اطمینان نکنید ، تو برند های ایرانی سایز ها یکی نیست ببخشید خیلی چیز نوشتم اینا تجربیات من بود امیدوارم براتون مفید باشه
خدا یا خودت مراقب میوه عشقم باش. الههههههههههههی امین

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من اولین نظر رو دارم؟؟؟؟ برای منم سوال هست من دیدم بعضی ها تا هفت سالگی بچه لباس میخرن!!! واقعا اون لباسا این همه مدت توی کمد میمونه؟ یا اصلا به موقع اندازه بچه میشه؟ مثلا پالتو میگیرن! خب شاید تو زمستون اصلا هیچوقت به سایز بچه نخوره!! یا این همه لباس نوزادی سایزای مختلف میگیرن! یا اسباب بازی های خیلی زیادی میگیرن!! واقعا به کارشون میاد؟ یا دکوره همش!!
و خدایی که در این نزدیکی هاست....
2805
من فقط لباس های تا یک سالگی رو میدیم جایی ارزونه می خریدم، اما کالسکه و صندلی غذا رو بعد از اینکه به دنیا اومد و دیدم لازمه، خریدم.تخت و کمد نخریدم.یک کشو رو برای دخترم آزاد گذاشتم و همون هم تا الان که یک سال و نیمشه کافیه... متناسب با بودجم خرج کردم واقعا:)
برای همکاری در فروش در واتسپ به این شماره پیغام بدهید:09353525425                          
من از تمام وسایل پسرم استفاده کردم. صندلی غذا و ماشین، کالسکه کریر و رورک و.... همه و همه برام ضروری بود! فقط لباس با اینکه خیلی حواسم بود اما باز هم کلی لباس نو اضافه اومد.
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
من هم به نظرم یک تخت کوچک قابل حمل برای سفر یا مهمونی خوبه داشته باشید البته اگر اهل سفر هستیدوگرنه کریر کار همان تخت سفری را تا حدود 6 ماهگی براتون انجام می ده .لباس هم فقط ضروریات.روروئک و صندلی غذا و کالسکه عصایی هم به درد می خوره.لباس هم زیر دکمه دارو سرهمی خوبه.صندلی ماشین خیلی زوده بهش فکر کنید.مگر اینکه بخواهید صندلی ماشینی بخرید که از نوزادی استفاده کنه.بعید می دونم صندلی ماشینی باشه که نوزاد زیر دو ماه را بشه توش گذاشت.
سلام من الان تو هفته 18هم هستم و هنوز چیزی نخریدم با توجه به اینکه دوقلو باردارم سعی دارم که خرید درست و کامل و در عین حال بدون اصراف و تجمل داشته باشم. من فکر می کنم هر چی که خریده میشه باید به تعداد معقول نرمال باشه مثلا لباس سایز 0 یک یا دو دست کافیه از همه بیشتر سرهمی و بادی استفاده میشه بعد لباس تو خونه و بعدش هم لباس مهمونی که از سایز 3 به بالا از هر کدوم یک دست برای هر سایز نسبت به سن و فصل. تخت و کمد بسته به این داره که از کی می خوای بچه جدا بو تو اتاقش خوابه داره خد من معتقدم از 8-9 ماهگی باید یواش یواش بچه عادت کنه که نهایت 1سالگی جدا بخوابه کالسکه و صندلی ماشین فک کنم باشه بهتره ولی بقیه چیزا بسته به بچه و استفاده اون وسیله داره
یه سوال از کسایی که تجربه دو قلو دارند: کدوم نوع کالسکه دوقلو بهتره کنار همی یا پشت و جلویی؟؟؟؟؟؟؟ با معایب و محاسن هر کدوم تا حدودی آشنام اما بهترین نوع کدومه؟؟؟؟؟؟ مارک و برندی هم مد نظر دارید؟ چی توصیه می کنیـــــــــــــد؟؟؟؟؟
سلام معمولا برای سیسمونی ، تخت و کمد و خیلی چیزای دیگه گرفته میشه که بیشتر جنبه ی دکوری داره و مثلا اکثر پدر مادرها دلشون نمیاد بچه رو تنها توی اتاق خودش بخوابونن تا دو سالگی و شایدم بیشتر . در نتیجه مدت زیادی تخت بلااستفاده و به صورت دکور باقی میمونه . در ضمن تخت های نوزادی که قابلیت تبدیل به تخت نوجوان رو دارند ، به نظر من مناسب نیست . کودک تا نوجوان بشه هم از ریخت و قیافه افتاده و هم ممکنه مطابق با روحیات روز نوجوان در اون زمان نباشه در کل چیزهای زیادی هستند که در سیسمونی بالاستفاده میمونن . به نظرم اسرافه و هممون هم معتقدیم که اسراف حرامه ممنون
به نظر من سیسمونی هم مثل جهیزیه و خیلی چیزای دیگه فقط چشم و هم چشمی شده من خودم فقط وسایل ضروری رو گرفتم و هیچ چیزی اضافه نیومد همه رو استفاده کردم تخت و کمد و گهواره با توجه به فضایی که دارم گرفتم کالسکه و کریر خیلی به دردم خورد ولی مدل ایرانی ساده گرفتم که به نظرم هیچ مشکلی هم نداشت و جنسشون خوب بود لباس بیشترش زیر یک سال بود که همشون به کارم اومد بعدم که نی نی به دنیا اومد میشه براش لباس خرید لازم نیست یه کمد بزرگ رو پر لباس کنیم
فروشگاه اینرنتی 30 سبد دارای نماد اعتماد الکترونیک و ضمانت بازگشت کالا پوشاک بچگانه خارجی صابون های تزئینی میوه ای زیورآلات لوازم آرایشی ***هدیه ویژه 30 هزار تومانی فقط تا آخر شهریور ماه*** با خرید بالای 100 هزار تومان از سایت ما ، 30 هزارتومان از ما هدیه بگیرید. http://30sabad.com
پسرمن به دنیااومده من ازهرشماره لباس براش 3دست خریدم ولی چون فصل گرمابودتوخونه فقط رکابیشومیپوشونم وبقیه نونومونده توکمدبه نظرمنم وقتی بچه بیادوباتوجه به سایزش وفصل لباس بخری خیلی عاقلانه تره
2810