2777
2789
خواهرم افسردگی داشت. رفت دکتر گفت بدنت خیلی ضعیفه گفت به مدت سه ماه هر روز یه سیخ کباب  هر روز ...

چه مدته زایمان کرده و حالتاش چجوری بود بعد چند مدت خوب شد 

واس سلامتی قلب پسر کوچولوم ی صلوات بفرست و دعا کن 🙏❤
چه مدته زایمان کرده و حالتاش چجوری بود بعد چند مدت خوب شد 

الان سه ماهه . استرس و ترس  تپش قلب  بی دلیل. غمگینی زیاد. نمیدونست غذا بخوره. وسواس فکری. . گریه. از بچه بدش میومد.ضعف شدید. رنگ پریده. لاغری.گاهی غش. بد اخلاقی.

عزیز بستگی به میزان کمبود تغذیه  میزان و علائم افسردگی فرق میکنه. یک ماه اول علائم شدید بود. فکر میکرد مریضی خاصی گرفته. دکتر گفت هیچی نیست. شدید ا ضعیف شدی. دکتر گفت اصلا نباید تغذیه خوب قطع بشه. خوراکی کارخونه ای ترک شد. روغن فقط طبیعی. سردی جات فوق‌العاده حالشو بدتر میکرد. 

به محض شروع تغذیه مقوی بهتر شد. الان که سه ماه تقریبا خوبه. 

دکتر گفته بود گوشت گاو مفت گیرت اومد نخور. 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چیزایی که واستون خوبه. آبگوشت. گوشت گوسفند. شیره کش گوشت. سوپ بلغور گندم. سرشیر عالیه. روغن زیتون عالیه. شیر عسل. شربت عسل روزی چند لیوان. عسل با کیفیت باشه. روغن محلی. بادوم واسه افسردگی عالیه حداقل روزی5تا. شیر خرما طبیعی. کشمش محلی. تو  غذا  نخود خوبه.

راستی به خواهرم دکتر  گفته بودن روزی 5 بار 5 دقیقه نرمش اصلا ترک نشه.

. اين خوراکیهارو سه چهار ماه عین دارو باید مصرف بشه.

چیزایی که واستون خوبه. آبگوشت. گوشت گوسفند. شیره کش گوشت. سوپ بلغور گندم. سرشیر عالیه. روغن زیتون عا ...

من خودم ی مدت استرس داشتم الان استرسم کم شده حالا مشکلم فقط ناراحتی ک تو دلمه آخه ب منم گفتن پسرم نارسائی دریچه ائورت داره حالم بد شد اینم افسردگیمو بدتر کرد الانم از ذهنم نمیره ی پسر دو سالم دارم ک قبلن از کاراش خیلی ذوق میکردم ولی الان ن اصن حس ندارم و این خیلی منو عذاب میده 

2805

انشاءالله مشکل بچه رفع بشه. خب شما به مرور بهترمیشید. وزندگیتون روال عادی پیدا میکنه. . ب هر حال زمان بره. تغذیه تونو  یه خرده مواظب باشید. انسان وقتی بدنش قوی بشه با مشکلات بهتر کنار میاد. مشکل دریچه آئورت  رفع میشه؟ شما کدوم شهری.؟

سلام من هم الان تقریبا دو ماهه زایمان کردم. خیلی حالم بده. اول که زایمان کرده بودم، میگفتم به بچه هیچ حسی ندارم. ابن افکار منو اذیت میکرد، بعد میگفتم من نمیتونم مثل پسر بزرگم اینو دوست داشته باشم. خیلی حالم بده. بعد از اون به خودم قول دادم که اینجوری نباشم. بیست روز بعدش حالم خوب خیلی خوب. تا اینکه یه شب نتونستم بخوابم بخاطر استرس و اضطراب، میگفتم اینجوری بمیره بهتره. میگفتم خدایا من چم شده، خیلی حالم بد بود. میخواستم از خونه فرار کنم که به بچم آسیب نزنم. تا اینکه شوهرمو بیدار کردم. گفتم حالم بده میخوام باهات حرف بزنم، باهاش حرف زدم. بغلم کرد گفت چیزی نیست خوب میشی خودتو اذیت نکن. تا میتونستم گریه کردم. بعدش خوابم برد. از اون روز به بعد فکرای منفی کمتر شد. ولی گریه ام بند نمیاد. بچم میخنده اشکامو پاک میکنم باهاش بازی می‌کنم. که اشک منو نبینه. تو دلم میگم من مادر خوبی براش نیستم، که شیر غصه به بچم میدم. احساس دل مردگی میکنم. میترسم روی بچه هام تاثیر داشته باشه. تورو خدا بهم کمک کنید. حالم خیلی خرابه. 

، 

منم داشتم.اوایللل خیلییی شدید بود.اصلا حسی به بچه ام نداشتم.خیلی داغون بودم.بغض داشتم.همش گریه میکرد ...

الان بهتر شدین مثل قبل زایمانتون ؟؟دارو مصرف کردین یا میکنین 

انشاءالله مشکل بچه رفع بشه. خب شما به مرور بهترمیشید. وزندگیتون روال عادی پیدا میکنه. . ب هر حال زما ...

تهران . تغذیه امم هواسم هست ولی انگار ن انگار حالم درست بشو نیس 

با سلام راستش من تازه سه ماهه ام و تجربه اولم هست و از این موضوع یعنی افسردگی پس از زایمان نگرانم دو ...

منم۵۰ روز از زایمانم میگذره.اوایلش ک از درد بخیه و مریضی مادرم ک نمیتونه گنارم باشه  و بیداری دخترم همش شبا گریه میکردم.بعد اینکه خونمون خلوت‌شد و بیشتر تونستم با همسرم حرف بزنم آروم تر شدم.

ولی بازم سخت بود چون‌همسرم تا ۸ شب سرکار بود و وقتیم ک میومد‌مجبور میشدیم شیفتی بچه‌رو تا ۱۲ نگه‌داریم.

تا چند‌روز پیش هم واقعا بحث های الکی باهمسرم میکردم تا اینکه به این نتیجه رسیدیم ک این کار ها رو بکنیم

من باید کارهای شخصی خودمو ک قبلا داشتم و برام‌مهم بود رو انجام میدادم.(پوشیدن لباس زیبا.رسیدگی به موها(درحدشانه زدن چون بیشتر ازون وقت نمیشد) 

.زنگ به دوستا هر چند وقت یه بار(موقع شیر دادن‌بچه زنگ‌میزدم)

خواب کافی ک تقریبا با بچم میخوابیدم.و فقط در حد درست کردن غذا و شستن ظروف و لباس شستن بیدار میشدم.و جارو نمیکردم خونه رو ک وقتم گرفته بشه.

وموقع ظرف شستن یا غذا خوردن هم آهنگ شاد  و فیلم کمدی میذاشتم.

ارتباط با همسرمم ک باید حتما میبود.

باید حتما حداقل شبی یه ربع کنار هم باشیم.(حالا هرچیزی ک توافق کنین باهم‌...ک‌بهترینش رابطه جنسی و در آغوش هم حرف زدنه 

منم۵۰ روز از زایمانم میگذره.اوایلش ک از درد بخیه و مریضی مادرم ک نمیتونه گنارم باشه  و بیداری د ...

علاقه م ب شوهرم خیلی کم شده بعد زایمانم با اینک بد نیست ولی دست خودم نیست اصلن حوصله حرف زدن باهاشم ندارم پسر اولمم دوسالشه عاشقش بودم قبل زایمان ولی الان اونجوری نیستم 😭😭😭😭😭😭 میل جنسیمم ک صفر شده . آخه چرا اینجوری شدم من 

2810