2777
2789

کودکان نوپا به یک مرحله ای از رشد خود که می رسند قادر هستند تا زمان دستشویی رفتن خود را تشخیص دهند. اما این توانایی باید به آنها آموزش داده شود. در غیر اینصورت تا زمانیکه لازم باشد باید پوشک شوند. جدا کردن کودک از پوشک مشکلات خاص خودش را دارد. بعضی از کودکان به راحتی از آن جدا شده و به خوبی تشخیص می دهند که چه هنگام باید به دستشویی بروند اما این موضوع برای تمام کودکان یکسان نیست. تجربه شما در این خصوص چیست. 

اوه!اوه!اوه! تا زمانی که بچه به عقل نرسیده نباید این کار رو کرد.یعنی باید قدرت تشخیص داشته باشه که به محض احساس توالت بگه منو ببرید دستشویی در غیر این صورت من پیشنهاد میکنم زود اقدام به پوشک گرفتن نکنید.
بهترین دوستم آیینه است.چون هروقت من میگریم او به من نمیخندد.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظر من نباید زود از پوشک گرفت،،بعضی مادرا برای اینکه به بقیه بگن بچه ما باهوشه وزود میفهمه اینکارو میکنن ،،که خیلی اشتباهه که حتی تاثیر ان از لحاظ روانی در اینده هست،،،،در این مورد نباید زیاد سخت گیر بود ونباید زیادم سهل گیر واعتدال را باید رعایت کرد،،،،مادرانی که سخت گیرند صدمات جبران ناپذیری از لحاظ روانی به بچه خود وارد میکنند
کار کاملا دشواریست. ولی باید خیلی صبور باشی.من وقتی میخواستم از پوشک بگیرمش یه برگه تشویق درست کردم و چسبوندم روی در توالت،که هروقت خودش جیششو گفت یه ستاره براش بکشم. این کار واقعا خیلی خوب بود،خیلیم زود جواب داد.
2805
پسر منم 16 ماهشه این موضوع خیلی از الان ذهنمو مشغول کرده به راهنمایی شما دوستای گلم احتیاج دارم ممنون
☻متین پسر دوست داشتنی ام ☻ و امیر جان همسر عززززییییززم ♥♥♥ خییییلللییی دوستتون دارم
تو خیلی از کتابها و سایتها می خونیم که نوشتن بهترین سن برای از پوشک گرفتن بچه ها 18 ماهگیه. اما تجربه یکی از دوستانم در این زمینه خیلی به دردم خورد. اون هم از یکی دیگه شنیده بود که تا دو سال و نیم صبر کنه و تجربه خوبی داشت. من هم وقتی آقا بهراد دو سال و سه ماه داشت از پوشک گرفتمش. تا یک ماه خیلی مواظب بودم و زود به زود بهش یادآوری می کردم اما بعد یک ماه خیلی خوب یاد گرفت و من هیچ مشکلی باهاش نداشتم، حتی شبها. البته به جز یکی دو شب که مریض شده بود و تب داشت و من بهش حق دادم. تو سن بالای دو سال خیلی برای بچه راحتتره و بهتر درک می کنه
سلام منم وسط پروژه ی از پوشک گیری هستم وپسرم 27 ماهه ست! یه بار وقتی 24 ماهه بود امتحان کردم که اون موقع اعصابم ضعیف بود کشش نداشتم و بیخیال شدم. بعد سعی کردم روزی لااقل یه بار ببرمش دستشویی که عادت کنه. الان چهار روزه که پوشکش نمیکنم اما اصلا نمیگه! هر یک ساعت هم هربار بار به یه بهانه ای می برمش دستشویی. ولی داره از دستشویی زده میشه. خودشو نگه میداره و دیگه داره کارمون برای هر بار رفتن به دستشویی به دعوا و زور میرسه!! ولی مشاورها میگن حتی اگر بچه اصلا همکاری نکنه و همه ی خونه رو هم نجس کنه هرگز نباید دوباره پوشکش کنید! هرقدر طول بکشه باید ادامه داد! باید از وقتی شروع کرد که بچه فلسفه ی ادرار کردن و دستشویی چیست رو بفهمه. دیرتر از اون موقع ممکنه لجبازیش گل کنه که فکر میکنم پسر منم افتاده رو دنده ی لج، و زودتر هم که اصلا نمی فهمه چه کار میخوای ازش بکنه! توصیه ی اکیدم به همگی اینه که یه روزهایی رو انتخاب کنید برای شروع پروژه تون که همسرتون خونه باشه. حمایت همسر و نصف شدن تلاش برای بردنش به دستشویی خیلی کمک کننده ست..
نوشین خانم هیچ اشکالی نداره که زود می بریش دستشویی :) خیلی هم خوبه :) چون به دستشویی رفتن عادت میکنه و احتمالا شما خیلی زود میتونی از پوشک بگیریش. ولی قطعا انتظار نداری قبل از یک سالگی بتونه خودشو کنترل کنه. اگر من و امثال این کار رو نکردیم به علت تنبلی بوده! وگرنه کار شما واقعا عالیه. :)
نوشین جان خیلی زوده
.......................یا صاحب الزمان !فرزندم را نذر یاری قیام تو می کنم،او را برای ظهور نزدیکت برگزین و حفظ کن! ................... خواهش می کنم به هیچ بچه ای به خصوص زیر دو سال هیچوقت شکلات و شیرینی و کلا خوراکی ندین. شاید الرژی داشته باشه
نوشین جان من باهات موافقم دخترمن ازهمون نوزادی تاپوشکشوبازمیکردم جییش میکردشبهاهم اصلاجیش نمیکنه حتی اگه پوشک بشه. یغل من هم که باشه بدون پوشک جیش نمیکنه تابزارمش زمین جیش میکنه بعدجیش هم میگه جیششششش ای کاش منم مثل توزود شروع میکردم تنبلی کردم
دخترم محیای من زندگیم باتومعنا گرفته
من دو سالگی بچمو از پوشک گرفتم میبردمش دستشویی واسش شعر میخوندم میگفتم حالا جیش جیش جیش جیش جیش جیش تا اینکه جیش میکرد مداد شمعی میبردم تو دستشویی میگفتم اگه جیش کنی مداد میدم نقاشی کنی.به نظر من باید خود بچه هم همکاری کنه.
من 18 ماهگی دخترم رو از پوشک گرفتم چون خودش اواخر که پوشک بود میگفت جیش دارم البته من پوشکش را باز نمکردم. وقتی بازش گذاشتم ظرف سه روز ففقط چند بار تو شلوارش جیش کرد البته من مدام یاداوری میکردم و میبردمش دستشویی تا جیش کنه . فقط بعد از سه روز چون من مرخصی نداشتم اومدم سرکار و باباش کنار دخترم موند تا اموزش جیش در دستشویی را ادامه بده .اما خیلی عجیب بود که صبح به من زنگ زد دخترم توی دستشویی جیش کرده و من به خاطر کاری باید یک ساعتی برم بیرون . پس بجه را پوشک میکنم میریم و زود برمیگردیم . شاید نیم ساعت شد زنگ زد خانم گلی میگه جیش داره و چون نزدیک اداره شمام میام دم در تا ببریش دستشویی جیش کنه .خلاصه اومدن و دخترم با من اومد تو و دیدم هنوز پوشکش خشکه و جیشش رو نگه داشته تا توی دستشویی جیش کنه من و باباش کلی خوشحال شدیم و براش جایزه گرفتیم و از اون روز به بعد دیکه دخترم خودش وقتی جیش داشت میگفت " به همین راحتی " من اون روز رو هیچ وقت یادم نمیره که چه قدر احساس خوبی داشتم...
الهی؛ چگونه تورا بخوانم در حالیکه من من هستم(با گناهان زیاد) و چگونه از تو قطع امید کنم در حالیکه تو توهستی (بخشنده و مهربان)
2810