2777
2789

بعضی از بارداریها منجر به سقط نا خواسته می شود. در این شرایط زوجها با مشورت پزشک متخصص پس مدت زمان کوتاهی مجدد اقدام به بارداری می کنند. در بعضی موارد اقدام مجدد ممکن است با شکست روبرو شده و در موارد دیگر به بارداری منجر  شود. تجربه شما در این خصوص چیست. با سایر کاربران در میان بگذارید

بعد از سقط اقدام به بارداری کردم و دوبار بعدش هم شکست خوردم ولی باز تلاش کردم و در بارداری چهارم دخترم دنیا اومد. بارداری پنجم مجددا سقط کردم و الان میخوام برای ششمین بار باردار بشم
إِنَّمَا أَمْرُهُ إِذَا أَرَادَ شَیْئًا أَنْ یَقُولَ لَهُ کُنْ فَیَکُونُ...چون به چیزى اراده فرماید کارش این بس که می گوید باش پس [بی درنگ] موجود میشود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

1سال پیش سقط داشتم که کورتاژ هم شدم حالا 9ماهه که اقدام کردم اما نتیجه نگرفتم به هر آزمایشی رفتم سالم بودم.حالا نمیدونو شاید بدنم ضعیف شده و به زمان نیاز دارم.لطفا اگه کسی اطلاعاتی داره منم راهنمایی کنه؟
2805
بعد از سقط دردناکی که تو هفته بیستم بارداری داشتم از لحاظ روحی خیلی داغون شدم به این دلیل که اولش بخاطر اینکه غرورم و حفظ کنم و به همه ثابت کنم که قوی هستم جلوی همه می خندیدم ولی هیجکس نمی فهمید که از درون هر روز داغون تر میشم...بدترین چیز این بود که نفهمیدیم چرا اینطوری شد ولی شوهرم واقعا همراهم بود ...تا اینکه بعد از یک سال تصمیم گرفتم دوباره باردار بشم و خوشبختانه بعد از 2 ماه اقدام بار دار شدم و الان 2 ماه از بارداریم گذشته..ناگفته نماند که خیلی از روزها با ترس از دست دادن بچم از خواب بیدار می شم به هرحال همه جیز دست خداست و تا اون نخواد برگی از درخت نمی افته الان دیگه کاملا به این حرف ایمان دارم
پندار من..‌.زندگیه من
من مهر پارسال طبیعی باردار شدم، ولی جنین ماه سوم مرده بود مجبور شدم کورتاژ کنم. بعد از 8ماه از خرداد امسال اقدام کردم ولی هنوز باردار نشدم. یک دوره کلومیفن و یک دوره لتروزول و امپول اچ سی جی زدم، عکس رنگی هم گرفتم...حالا این ماه دوباره لتروزول خوردم، توکل به خدا...
به niloofar... نیلوفرجان منم دقیقا مثل تو بودم، روز غربالگری 2 هفته بود که جنین مرده بود. تو متوجه شدی دلیلش چی بود؟ دکتر من گفت دلیلش دقیقا معلوم نیست و موقع تقسیم کروموزومها خوب تقسیم نشدند. دکتر تو چی گفت؟
سلام دوستان من تازه عضو شدم تا الان دو بار سقط داشتم هر دوبارم تو هفته هشت بارداریم بوده میخوام دوباره اقدام کنم ولی خیلی میترسم بازم از دستش بدم نمیدونم چیکار کنم
خدایا واسه هدیه ای که دادی شکرت خدایا خودت کوچولو من و بابایی رو حفظ کن عشق مامان و بابایی ما خیلی خیلی خیلی دوست داریم
من مرداد امسال تو 22 هفته بارداری بچم رو به طور ناگهانی از دست دادم.به دلیل زایمان زودرس وباز شدن ناگهانی دهانه رحم..خیلی برام سخت تموم شد.ولی پیش خودم گفتم خواست خدابوده.اونه که قصه نویس زندگی ماست و تا اون نخواد هیچ برگی از درخت نمیوفته.سعی کردم محکم باشم و امیدمو از دست ندم چون امید به رحمت خدا داشتم..بامشورت پزشک چهار ماه بعد اقدام به بارداری کردم و نتیجه گرفتم.الان در هفته 5 بارداری هستم و مطمینم که این عوض خیر اون بچه 5 ماه و نیمم هست که خدا بهم داده..انشاالله 8 ماه دیگه بچم سالمه و تو آغوشمه..با توکل به خدا زندگی به بهترین نحو ممکن ادامه داره..
niloofar و پراتوی عزیز که بچه هاتون رو موقع غربالگری گفتن توقف رشد داشتن. اول که از صمیم قلب متاسفم و امیدوارم زود زود جاشون پر بشه و دوم اینکه آیا قبلش قلب بچه تپش داشت؟ ممنون
خدایا خودت واسمون خوش بخواه
سلام دوستان ..من 2 تا سقط داشتم .یکی هفته 5 بارداری و یکی هم دیروز هفته اول بود .اولی قلبش تشکیل نشده خودش سقط شد.این یکی هم نفهمیدن علتش چیه ..خیلی هم غصه خوردم و دردش و خونریزیش بدتر از همه ...اما امیدم بخداست
منم توی 6 ماهگی پسر کوچولومو به خاطر باز شدن دهانه رحم از دست دادم.روزا و شبای خییییییییییلیییییی بدی رو سپری کردم.از لحاظ روحی داغون شدم.الان 3 ماهه اقدام مجدد کردم واسه مامان شدن.منتظرم ببینم خدای مهربون کی نظر لطفشو به من میندازه.ایشالا خدای بخشنده دامن همه منتظرارو خودش سبز میکنه....
نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش
سلام منم بعد از بارداری اول که تو هفته 8 سقط شد تمام دنیا برام تمام شد .شاید باورتون نمیشه این موضوع چنان غمی رو دلم گذاشت که نصف موهای تاج سرم سفید شد، بعدش رفت سراغ دکتر و چکاب بهم گفت بعد 6 ماه شروع به اقدام کن و برام آزمایش نوشت و بع دیدن جواب گفت لازمه آسپیرن بخوری و بعدبارداری هم روزی یک آمپول بزنی اینا برام مهم نبود من دلم بچه می خواست حاضر بودم هر درد و سختی رو تحمل کنم سه ماه از اقدام می گذشت و من با هر بار پری شدن یک دل سیر گریه می کردم و می گفتم خدا این بار هم من و لایق مادر شدن ندونست تا اینکه ماه چهارم پری یک روز به تاخیر افتاد و منم بدو بدو رفتم آز دادم دل تو دلم نبود، ولی این بار خدا چشم منو روشن کرده بود و یک نینی ناز بهم داده بود خدا را شکر الان پسرم یک سال و نیمه است و من عاشق شیطنت هاش دعا می کنم خدا به هر کی صلاح می دونه زود زود یک فرشته کوچولو بده
خدا یا خودت مراقب میوه عشقم باش. الههههههههههههی امین
رز بانو جان. ببخشید دیر شد. الان دیدم پیامتو. جنین من از اول ضربان قلب داشت و هفته8 هم سونو کردم و ضربان قلبش میزد. ولی هفته 12 که رفتم غربالگری گفت تا هفته 8 فقط قلبش زده و تا اون موقع رشد کرده.
سلام منم یه تجربه تلخ از سقط دارم اول ماه چهار بودم که ناگهانی کیسه آب پاره شد و کارم به کورتاژ رسید ولی از بد بدتر هم هست بعد از 6ماه که باردار نشدم رفتم دکتر همش درناامیدی میگفتم آخرش ای وی اف میکنم ولی این دفعه که دکتر رفتم گفت باید از تخمک اهدایی استفاده کنم که دنیا رو سرم خراب شد.فکر هر چی رو می کردم الا این مشکل...
2810