2777
2789

بعضی از کودکان پس از به دنیا آمدن کودک دوم احساس حسادت می کنند . این احساس در این نوع کودکان به خوبی قابل مشاهده است. در این موارد معمولا کودک اول سعی می کند تا به نوزاد جدید بی توجهی کرده و حتی توجه والدین را به سمت خود جلب کند. عکس العمل والدین در برابر این رفتار کودک و تلاش آنها برای جلوگیری از بوجود آمدن این احساس در او  می تواند به میزان قابل توجهی کودک اول را تحت تاثیر قرار دهد. رفتار شما در این مواقع چگونه است؟ آیا کودک اول شما نیز پس از به دنیا آمدن نوزاد جدید احساس حسادت می کرد؟ تجربیات خود را با سایرین به اشتراک بگذارید.

اومدن نینی جدید برا کل خونه استرس و یا شاید اشتیاق خاصی به همراه میاره خود والدین بایستی کودکشون رو برای ورود نوزاد آماده کنن من خیلیا رو دیدم که به کودکشون میگم ما نینی رو دوست نداریم تو خیلی از اون بهتری و از اینجور حرفا بنظرمن اینکار نه تنها فایده ای نداره بلکه حس حسادت رو در کودک هم شعله ورتر میکنه چون پیش خودش میگه وقتی من از اون بهترم پس چرا بهم توجهی نمیشه یا اینکه سعی میکنه حتی به نینی هم آسیب برسونه! اون چیزی که من بین چند نفر موفق دیدم اینه که محیط رو طوری آماده کنن که کودک آماده پذیرش یک عضو جدید به خونواده باشه بنظرم نباید از هرچی که نینی داره برای کودک هم تهیه کرد چون این حس بزرگ شدن بچه رو میگیره و بخصوص درمورد پسربچه ها لوس بارشون میاره.بنظرم هر از گاهی باید از طرف نینی چیزای خاص و مناسب کودک بهش داده بشه و عملا خود والدین در تقویت حس خوب دوستی بین بچه هاشون پیش قدم بشن.
وقتی میخوام به شوهرم و زندگیم گیر بدم میام یه چرخی تو نینی سایت میزنم،قشنگگگگ افسرده میشم بعدش مثل بچه آدم سرمو میندازم پایین و به آغوش گرم زندگی برمیگردم!😓😈😂✋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من یه نینی دارم که یک سال و نه ماه داره و کاملا با بچه دوم موافقم اگر به نینی اول به اندازه محبت بشه فکر نکنم احساس حسادت ایجاد بشه
وقتی تو میخندی دنیا با تمام بدیهایش برایم زیبا میشود ...............پسرم دنیای منی
فاصله سنی دو تا پسرم ٢ سال و ٨ ماهه، خدا رو شکر اصلا به برادر کوچیکش حسودی نمیکنه، همش ازش تعریف میکنم که تو بزرگی و داداش کوچولو باید کمک کنی و وقتی کمک میکنه خیلی تشویقش میکنم. البته توی ٩ ماه بارداری خیلی سعی کردم وابستگیهاشو از خودم کم کنم کارهاشو میسپردم به باباش تا عادت کنه و با به دنیا اومدن بچه جدید زندگیش یهو متحول نشه و فکر نکنه تقصیر نی نی بوده
2805