2777
2789

بعضی از کودکان در 3 ماه اول زندگیشون تمام شب یا قسمتی از آن را گریه می کنند. این گریه ها به مادر اجازه نمی دهد تا در طول شب به خوبی استراحت کند. بنابراین مادر در طول روز بینهایت خسته است. نوزاد شما در 3 ماه اول زندگیش چگونه است. تجربیات و اطلاعات خود در این خصوص را با کاربران نی نی سایت به اشتراک بگذارید

دختر من چهل روزشه دل درد داره شبا تا سه گریه میکنه, بعد که بخوابه سه بار بیدار میشه و شیش صبح بازم بیقراره, طول روز هم دست کمی از شب نداره
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود(خدایا فقط تو)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر منم چهل روزشه تا حالا چندبار گریه شبونه داشته حوله گرم میذارم رو شکمش پاهاشو ورزش میدم به حالت دوچرخه صدای موزیک آروم و بارون تو گوشیم دارم میذارم و پستونک یه شربت به اسمًbonnasin هست که دو و نیم میلی لیتر قبل از شیر میشه بهش داد کلاً من. به توصیه دکترم نمیذارم موقع شیر خوردن هوا بره تو معده ش و حتما بادگلوشو میگیرم اینجورى خیلی آرومه اما خوب بعضی روزا پیش میاد که بالاخره سرما بخوره یا هرا بره تو معده ش.ضمنا نخود و لوبیا و عدس و لپه رو فعلا حذف کردم و با چیزایی که احتمال داره نفاخ باشن عرق زیره و عرق نعنا یا رازیانه مصرف میکنم.
من قبل از اینکه مامان بشم کى بودم؟ چى بودم؟ اصلاً بودم؟
ممنون دوستان من پاهاشو حرکت میدم شکمش رو با روغن زیتون چرب میکنم و مالش میدم اما به خاطر موادحیوباته که مصرف کردم اونم اذیت میشه, خدا منو مرگ بده که باعث عذابش شدم
گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود(خدایا فقط تو)
2805
گریه های کولیکی درد نداره نگران نباشین. ولی حوله گرم خوب نیست بهتره استفاده نکنید. همون ماساژ خیلی خوبه. اروغش رو هم حتما بعد شیر بگیرید حداقل یه ربعدبزنید پشتش برای اروغ حتی اگه اروغ زد بازم تا به یه ربع برسه ادامه بدید.