2777
2789
عنوان

ادمین روبیکا یا اینستا کاربلدمیخوام اما قیمت نجومی نباشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2000 بازدید | 54 پست

سلام عزیزم نمیدونم ادمین دارین یا نه

سابقه کاری دارم  قبلا هم پیج لباس و اکسسوری و لوازم آرایشی رو اداره کردم مسلط به اینشات و کپ کات و ادیت هستم آموزش هم پکیج معین فرجی رو دیدم

ویوو پستهام بالاست از نمونه های ویوو و استوری عکس دارم دوست داشتی برات میفرستم

کلا بیکارم تو خونه 24 ساعت تایم آزاد دارم راحت میتونم تعامل کنم و ادیت کنم متاهل یا شاغل نیستم که آزار دهنده باشه

تو کامنتا دیدم همه یک میلیون و 900 و 800 پیشنهاد دادن

ولی با 500 تومن انجام میدم قول میدم پشیمون نشین

اسمم شرایط زندگیم رو نشون میده. دختر 22 ساله ای با یه کوه غم و درد. چسناله نیست زندگیم همینه تو این سن و سال یه بار کافه نرفتم یه بار اجازه نداشتم با دوستام برم بیرون یه بار اجازه نداشتم تنهایی تا چند قدمی خونمون برم.تو این سن کتک میخورم حق حرف زدن ندارم حق داشتن گوشی مستقل ندارم.بابای خوبم سالهاست تبدیل به هیولا شده.کاش خودکشی گناه نبود کاش مامانم از مرگ من ناراحت نمیشد.4 سال پشت کنکور موندم هیچی نشدم.بین این همه اتفاق بد خدا یه آدم خوب رو سر راهم قرار داده یه دلخوشی خیلی کوچولو دارم ولی میدونم بابام ازم میگیرتش. میدونم نمیذاره باهاش ازدواج کنم ولی دوسش دارم.میشه برای حال دلم صلوات بفرستی؟ :)
بیشتر ببینید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام وقتتون بخیر اگه دنبال یه کار آسون و مجازی هستی من بهت کمک میکنم تا به هر معرفی که به ایشون میکنید 20 هزار تومن دریافت کنید به قرآن واقعیه 

40 هزار تومن هزینه ثبت نامه اونم برای زحمتشون سعی کردن خیلی کم باشه خودمم استخدامم به خدا واقعیه اینم گفتم هزینه داره تا بیهوده وقتتون هدر نره اگه تمایل دارید تو روبیکا به آیدی زیر پیام بدید .@Dfyydxvj

@Dfyydxvj

من برای کارم یکی گرفتم ماهی 1 بهش میدم مدرک هم داره معتبره تو شرکت مون هم خیلیا پیجشون دادن دستش

سلام، عزیزم میشه بهم بگید که چجوری میشه واسه پیج روبیکا ادمین اد کرد؟ ک دسترسی داشته باشه واسه مدیریت پیج؟ 

سلام عزیزم نمیدونم ادمین دارین یا نهسابقه کاری دارم قبلا هم پیج لباس و اکسسوری و لوازم آرایشی رو اد ...

سلام، عزیزم میشه بهم بگید که چجوری میشه واسه پیج روبیکا ادمین اد کرد؟ ک دسترسی داشته باشه واسه مدیریت پیج؟