2777
2789
عنوان

جنسیت بچه ام پسره..

| مشاهده متن کامل بحث + 1783 بازدید | 117 پست

پسر و دختر نداره هر دو یه طعم و یه لذتی دارند وقتی به قد و هیکلش نگاه میکنی و میگه مامان چیزی لازم داری یا کی بهت چی گفته اون وقت که میخوای دور سرش بچرخی خدا رو شکر کن و خوب تربیتش کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ولی رفتار بابای منم خوب بود اصلا روم دست بلند نکرده بود با پدر و مادرش حتی خانواده زنش جوری رفتار می ...

تربیت غلط 

مادر و پدر خیلی به پسرا بها  دادن

و پدر خانواده جایگاه خودش داده به پسرا 

ولی رفتار بابای منم خوب بود اصلا روم دست بلند نکرده بود با پدر و مادرش حتی خانواده زنش جوری رفتار می ...

داداش و بابای منم اینجوری بودن. چون مامانت وقتی تو بچگی رو تو دست بلند میکردن دوتا تو دهنی بهشون نمیزد

دانشجو روانشناسی تجربه گر افسردگی عمده ☄️

دختر داریم از صد تا پسر بدتر دنیا رو جهنم کرده برای مادرش

برادرش و مادرش حریفش نمیشن

پسر هم دیدم جونش داره در میره برای مادرش از مجردی تا الان که زن گرفته

بالعکس هم دیدم

دعا کنید بچه هاتون سالم و صالح بشن تو پیری عصای دستتون 

نه اینکه بیفتن به جونتون روزی هزار بار خدایی ناکرده آرزوی مرگ کنید

مهم نیست جنسیت بچه چی باشه

مهم اینکه سالم باشه اولا از لحاظ عقلی و جسمانی 

ثانیا صالح بشه خلاف و شر نشه 

الان اگر میگفت دلم پسرم میخواست امادختر باردارم همتون حمله میکردید میگفتین تبعیض قائل نشو یا وارث تا ...

چون به خاطر خاطرات تلخ کودکیش این حس رو داره ، نه واسه بدنیا آوردن وارث واسه تاج و تخت 🤭

مادر پسر بودن خیلی قشنگه🥲🥲🥲

منم میگفتم دختر باشه دیدم پسره غصه نخوردم ولی.

الان پسرم عشقمه.انقدر باهام مهربونه.۴سالشه

خداروشکر کن،خدا صلاحتو بهتر میدونه

وقتی فهمیدیم پسره شوهرم از خوشحالی بال دراورد.اما الان میگه پسرمون یجوری بهت محبت میکنه حسودیم میشه کاش دختر داشتیم 

دختر اولین عشقش باباشه

پسر اولین عشقش مامانشه😚😚

من باید خوب میشدم،روانشناس روانی شد🖤
مراجع كن روانشناس روانكاوي شو تا مشكلت حل بشه وگرنه مادر سمي براي اون پسر خواهي بود

همه اینارو به روانپزشک گفتم ،گفتم به نظرم پسر ارزش درد کشیدن نداره فقط نامه داد که سزارین بشم و هیچ راه حلی جز دارو نداد

پسرتو با برادر و بقیه مردها مقایسه میکنی؟! 

بچه ی آدم پسر آدم با کل مردهای دنیا حتی شوهرت فرق داره

چون یه تیکه از وجودته خودت به دنیاش میاری 

انگار خود تو ولی تو کالبد مردونه 

اگه بهم نگن پسردوست به نظر من اتفاقا پسر بیشتر رفیق 

مادر می‌تونه باشه تا دختر 

دخترها از بچگی دنبال جلب توجه بقیه هستن و عشقشون 

برای مردها و دیگران 

اما پسر برای مادر مثل مرد دوم می مونه یه رفیق یه تکیه گاه

براش میشی اولین عشقش اولین زن زندگیش 

این حس فقط تو پسرهاست دخترها کمتر این حس رو 

نسبت به مادر پدر دارن مخصوصا سنشون بیشتر بشه

چون به خاطر خاطرات تلخ کودکیش این حس رو داره ، نه واسه بدنیا آوردن وارث واسه تاج و تخت 🤭

ممنون از درکت..من خودمم همیشه کسایی که بین دختر و پسر فرق میذاشتن سرزنش میکردم اما الان این حس اومده سراغم و فقط تو دلمه حتی پیش شوهرمم نگفتم

هعییی امیدوارم...فقط یه ماه دیگ مونده تا بیاد و من هنوز دوسش ندارم🥲دلم براش میسوزه💔

بذار دنیا بیاد کلا نظرت عوض میشه 

یه ماه دیگه بیا ی سر به تاپیکت بزن خندت میگیره از طرز فکرت☺

اتفاقا به نظرم پسر برا مردمه..کافیه دور برتو نگاه کنی ببینی پسری که ازدواج کرده بیشتر به پدر و مادرش ...

محبت از راه دور به چه درد وقتی دستتو نگیره.والا من هرکیو دیدم پسر و مرد بیشتر سراغ خانوادشو میگیره.دختر زنگمیزنه پسر سر.

همین شوهر خودم صبح به صبح باید به مادرش سربزنه.پدرمم همینطور.برادرمم.و.....