2777
2789
عنوان

حرکات جنین

163 بازدید | 27 پست

سلام دوستان من ۱۳هفته و مامان دومی هستم سر دخترم اول ۱۶هفته حرکاتش حس کردم این بار الان یه حالتی عین نبض یا ترکیدن حباب دارم .خواستم بگم کسی بوده به این زودی حس کنه یا من توهم میزنم؟اخه شنیدم هنوز جنین تو لگن هست و تو شکم نیست اما من تو شکم حس میکنم دیگه نمیدونم صحیح این حرف یا نه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه کی میره تو شکم ؟

چون من از هفته ۱۵ لگن درد دارم، انتهای واژنم تیر میکشه ، کشاله رانمم تیر میکشه

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

بچه کی میره تو شکم ؟ چون من از هفته ۱۵ لگن درد دارم، انتهای واژنم تیر میکشه ، کشاله رانمم تیر میکشه

ماما به من گفت از 16 هفته به بعد

واسه سلامتی تو دلیم یه صلوات میفرستی رفیق. خدایا شکرت. تو دلیه ناااازم متخصصان نی نی سایت میگن دخملی عشق مامان. قدمت رو چشمام. جونمو برات میدم دخمل کله گردالی من                                                      

از دوازده ب بعد میاد بالا دیگه کم کم 

حس ترکیدن حبابو منم داشتم ولی چون بارداری اولمه از نوزده هفته 

ولی خودشه چون بارداری دوم رو همه میگن زودتر میفهمن

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻
ماما به من گفت از 16 هفته به بعد

دکتر هم رفتم گفت طبیعیه

بچه بره بالا دردام از بین میره ؟

عجیبه ک کشاله های رانمم درد میکنه!   

غرق شدن تایتانیک برای خرچنگ های زنده ای که تو آشپزخونه‌ی کشتی بودن یه معجزه بود! همون قدر محال... همون قدر غیرممکن...🩷

عزیزم بنظرم توهم زدی  من الان ۱۶ هفتم هیچ حسی ندارم

منم ۱۶ هفته م تموم شده چند روز .همیشه حس نمیکنم .

یکم نگران میشم

یه نفر فکر میکرد ایران ارث جدو آبادیشه ،بحرین و شوهر داد،یه نفرم ۸ سال تو جبهه جنگید تا ذره ای از خاک ایران دست اجنبی نیوفته ❤برایتان اینگونه آرزو میکنم: آن زمان که خداوند در محشر بگوید چه داشتی ؟حسین (ع)سر بلند کند و بگوید حساب شد .مهمان من است 💔🥲 خدای مهربونم ممنون که پسرمو سالم تو بغلم گذاشتی ❤️
منم ۱۶ هفته م تموم شده چند روز .همیشه حس نمیکنم . یکم نگران میشم

برای حرکت بچه ؟

من ک تا ۲۰ هفته فکر نکنم حرکت بچه رو حس کنم !

چون جفتم قدامیه