نه زیر دستگاه بود ۳ روز بعد اومد روی ۱۰ مرخص کردن توی خونه بهش قطره میدادم زود زود شیرش بده غذاهایی که رنگ زردن نخور مثل روغن محلی تخم مرغ آب انبه اینا فعلا نخور
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
تا چهل برطرف میشه نگران نباش زیادبهش شیر بده یکم آب انار وخیارهم بهش بده زود تموم میشه مال پسر ...
عه به بچه ۱۰ روزه آب انار آب خیار بده به نظرت خطرناک نیست،به بچه تا ۶ ماهگی آب هم ضرر داره بدی چه برسه به اینا،خودتونم نکنید هیچدوقت اینکارو خیلی خطرناکه
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
عزیزم ببرش حجامت پشت گوش کن میاد پایین نگران نباش ..من دخترم یهو رفت بالا و حجامت نجاتش داد تا قبل اون اصلا باور نداشتم حجامت. و طب سنتی ولی بعدش تاثیرش به عینه دیدم حتما ببرش انجام بده خیلی خوبه اصلا هم خطرناک نیست یه برش کوچیکه
عه به بچه ۱۰ روزه آب انار آب خیار بده به نظرت خطرناک نیست،به بچه تا ۶ ماهگی آب هم ضرر داره بدی چه بر ...
تو طب سنتی اینا درمان زردی مگه چه قدر میدن همش اندازه یه قاشق هم نمیشه من خودم هم دادم حتی توپسر دومم زردی داشت ولی کم بود دادم دیگه بیشتر نشود
بهترین بهانه برای شروع روزجدید من فرشتههای خوشکلم هستن وهمسر مهربونم پسرایعزیزم امیدوارمکهزیرسایهی خداهمیشه سالموموفقباشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم