2777
2789
عنوان

سرماخوردگی نوزاد ۱۰ ماهه

158 بازدید | 5 پست

سلام مامانا

پسر من تقریبا دو هفتس سرما خورده دکتر هم بردیم الان کمی بهتره اما سرفه میکنه هنوز 

شما برای سرفه چی میدین به نوزاد؟؟

من شربت برونتیف میدم + پلارژین برای سرماخوردگی و اموکسی سیلین

بین شربت برونتیف و نئوتادین کدوم قوی تره؟؟

به دونه دم کن هر دوساعت یه قاشق چای خوری بهش بده هیچ خطری هم نداره

عناب بشور سوراخ کن چندتا بزار تو اب جوش بمونه بعد چندساعت بزار رو حرارت بعد طی روز کم کم بهش بده

کتف و سینه و بدنش رو با روغن زیتون چرب کن

یه مقدار کم گل بنفشه بریز تو یه استکان اب جوش و بعد پنج دقیقه صافش کن اونم دایم بهش بده

من برای دخترم خیلی دارو میدادم دیدم فایده ای نداره همش دارو شیمیایی دیگه پسرم رو همش با این چیزها خوب میکنم. مگر اینکه عفونت شدید داشته باسه

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b

سیب بپز بهش بده برا سینه خیلی خوبه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به دونه دم کن هر دوساعت یه قاشق چای خوری بهش بده هیچ خطری هم نداره عناب بشور سوراخ کن چندتا بزار تو ...

چقدر خوب ممنون از توضیحاتت 

چیزهای دیگه هم میتونیم‌ بدیم؟ میخوام ببینم تو‌خونه داریم

الان شلغم دارم تو خونه 

دخترتو الان فقط با این چیزها درمان میکنی؟ منم نمیخوام داروی شیمیایی بدم 🥲

چقدر خوب ممنون از توضیحاتت  چیزهای دیگه هم میتونیم‌ بدیم؟ میخوام ببینم تو‌خونه داریم الان شلغ ...

بعضی وقتها داروی شیمیایی واقعا لازمه ولی خب من تا جایی که بتونم نمیدم یا داروهای بهتر میدم.

پلارژین کیدز ازاده و گرون ولی بهتر از کوریزان و سرماخوردگیه، یا شربت زوفا برای خودمون بهتر از دیفن هیدرامین و برم هگزینه 

شکر تیغال یا شربت بنفشه یا مشابه اینها عالین

من یه مادرم با یه کانال لباس بچه ی خوب تو ایتا   بهم سر بزن حتما  https://eitaa.com/joinchat/4135387430C5fbc11ca9b