2777
2789
عنوان

اسم دختر ماهور به نظرتون خوبه تو سال۱۴۰۳

| مشاهده متن کامل بحث + 233 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به معنی زیبا مثل ماه و خورشیده بنظرم برا پسر خیلی جالب نیست

الان رفتم تو نت سرچ کردم انگار اداره ثبت احوال گفته برا دختر باید بذارید ماهورا به اسم پسرتم بیشتر میاد هم قشنگتر میشه

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
الان رفتم تو نت سرچ کردم انگار اداره ثبت احوال گفته برا دختر باید بذارید ماهورا به اسم پسرتم بیشتر م ...

فرقش تو یه آ ست

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊
دعا کن خدا به منم نی نی دختر بده 

الهی آمین......منم بعد سه تا سقط پسر.... پنج سال پیش خدا یه گل پسر بهم داد ....منو و همسرم عاشق دختر بودیم در کمال ناباوری امسالم خدا بهمون دختر داد...اصلا فکر نمیکردم دختر زا هم باشم شوک شدم و کلی خوشحال....از اول ازدواجمون اسم دخترمون رو ماهور انتخاب کرده بودیم الانم هنوز همونه انتخابمون.... گفتم با دوستان به اشتراک بزارم ببنیم بعد ده سال بازم خوبه این اسم

لطفا اسم دخترانه قشنگ و با معنی و جدید سراغ دارین هم راهنمایی کنید....منو و همسرم اینقدر اسمهای عجق وجق دخترانه شنیدیم.... رو همبن ماهور فوکوس کردیم... ولی دوست دارم بازم ببینم اسم خوب شاید باشه 

لطفا اسم دخترانه قشنگ و با معنی و جدید سراغ دارین هم راهنمایی کنید....منو و همسرم اینقدر اسمهای عجق ...

من عاشق ماهور دلارا صدف نفس گندم ام .

اصلا نه اسمای  عجق و ج ق امروزی میپسندم  ن فاطمه زهرا 

موقع بحث ریپلای نمیخونم دیگه🤣😘🖐
2810