2777
2789
اونکه عاشقشم دهبار دیدمش تعصبشو میکشم😍😅

آقازاده و میخواهم زنده بمانم دیدی؟

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه ندیدم  قشنگن؟ الان برا مرداب دو دل شدم بااین نظرات یه فیلم خوب معرفی کن

مرداب رو نبین ولی این دوتا خییییلی جذابن

من قشنگترین سریال ایرانی ک دیدم پوست شیر بوده ولی این دوتا هم خییلی جذابن

من مامان یه دختر شیرینم ک بزرگترین آرزوم شده حرف زدنش برای سلامتی دخترم و زبون باز کردنش صلوات بفرستین ای کاش بشه روزی ک با دخترم بگم و بخندم💔💜                           

میخاهم زنده بمانم رو دیدم الان یادم اومد سحر دولتشاهی بازی میکنه با حامد بهداد

اره اره

خب آقازاده رو ببین

اونم عالیهه

مانکن چی دیدی؟

اره گلم مانکن رو دیدم

واقعا پوست شیر قشنگ ترین سریالی بود ک تو کل عمرم دیدم 

سلیقه ات کاملا شبیه خودمه فیلمایی ک داری معرفی میکنی همه رو دیدم و پسندیدم 

فقط اقازاده رو ندیدم امشب میرم دانلودش میکنم 

مرسی گلم😘😘

خدایا بی نهایت شکرت❤️
اره گلم مانکن رو دیدم واقعا پوست شیر قشنگ ترین سریالی بود ک تو کل عمرم دیدم  سلیقه ات کاملا ش ...

منم عاشقشم واقعا جذاب لود برام ولی آقازاده خم خیلی قشنگه

راستی حیثیت برباد رفته و یکی دیگه ام تابستون پخش شد اسمش یادن نی دوتا داداش بودن هوتن شکیبا و محسن تنابنده اصلا نگلش نکن ک خیلی مسخرس

منم عاشقشم واقعا جذاب لود برام ولی آقازاده خم خیلی قشنگه راستی حیثیت برباد رفته و یکی دیگه ام تابست ...

دقیقا حیثیت رو ۴ قسمت دیدم دیگ نگاه نکردم

اون یکی دیگه هم ک میگی رهایم نکن بود اونم دوس نداشتم

خدایا بی نهایت شکرت❤️
دقیقا حیثیت رو ۴ قسمت دیدم دیگ نگاه نکردم اون یکی دیگه هم ک میگی رهایم نکن بود اونم دوس نداشتم

پس کاملا سلیقه هامون به هم شبیهه

اهان راستی سالهای دور از خانه رو دیدی؟