2777
2789
عنوان

بچه ها توروخدا ی مشاور کنکور میخوام قیمت زیاد ندارم 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 3353 بازدید | 226 پست
شهر ما کوچیکه فک نکنم منم بتونم پیدا کنم .واسه یه مسکن قوی باید سه تا داروخونه بری😐

شاید ب تو ریتالین نداد ی چیز دیگ داد حالا من حافظه ام خوب نشده ینی بدترم شدم دیگ قدرت فهمم از دست دادن ولی خب حداقل فکرای تو سرم کمتره 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیال پردازی شدید دارم.اصلا اگه همین خیال پردازی نبود قبول میشدم.مث اعتیاد میمونه ترکش خیلی سخته

منم دارم بنظرم برو ک تمرکزت بیشتر بشه میدونی مثل دوپینگ قبل مسابقه ورزشی 

🦋 فَإِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا إِنَّ مَعَ الْعُسْرِ یُسْرًا یعنی پس (بدان که) با هر سختى آسانى است. آرى، با هر دشوارى آسانى است.🦋خدایا شکرت جوابم دادی بالاخره خوشحالم ک خودکشی نکردم و کم نیاوردم😭🥺❣️

آجی اگه حافظم بدتر بشه چی

الان خوبه ؟؟ اگ خوبی ک هیچی 

من چیزی رو واسه از دست دادن ندارم اصلا نمیتونستم دیگ ثانیه ای تحمل کنم ی ضرب ساده تک رقمی هم نمیتونستم 

عوارضشه.مثل ضدافسردگی که خواب آوره

تو ک الان حالت با معجزه شکرگذاری خوبه نیاز نیس پس ولش کن هعی خواهر

یکی ۱۹ سالش همش نصیحت میکرد منو چرا ناامیدی چرا فلانی

چرا ناشکری گفتم لطفا دیگ هیچی مگو دلت خوشه  

الان خوبه ؟؟ اگ خوبی ک هیچی  من چیزی رو واسه از دست دادن ندارم اصلا نمیتونستم دیگ ثانیه ای تحم ...

حافظم خوبه فقط تمرکز بد.در آن واحد میتونم به سه چهار تا چیز فک کنم.سرکلاس درسم همینطوری بودم اصلا میرفتم تو فکر زنگ میخورد تازه میفهمیدم کلاس تموم شده.شاید بیش فعالیه نمیدونم

تو ک الان حالت با معجزه شکرگذاری خوبه نیاز نیس پس ولش کن هعی خواهر یکی ۱۹ سالش همش نصیحت میکرد منو ...

مجبورم حال خودم رو به هر نحوی خوب کنم شده با یه اهنگ شاد.با یه فیلم باحال.اما میدونم اینا شادی سطحی ان...

بچه بودم میگفتم چرا کنکور قبول نمیشن افسرده میشن؟ خو یه بار دیگه آزمون بدن.

الان خودم به جواب حرفم رسیدم.

مجبورم حال خودم رو به هر نحوی خوب کنم شده با یه اهنگ شاد.با یه فیلم باحال.اما میدونم اینا شادی سطحی ...

چون کنکور بیشتر زندگی اغلب آدماست دیگ از بس تست زدم ب قیدای جمله ها هم حساس شدم😅 

چند سالته ؟ توروخدا نگی زیر ۲۰ سالی🥲🥺 چون دارم درکت میکنم احساس میکنم مث خودم چند سال پشت بودی زجر کشیدی

حافظم خوبه فقط تمرکز بد.در آن واحد میتونم به سه چهار تا چیز فک کنم.سرکلاس درسم همینطوری بودم اصلا می ...

بیش فعال ! ب این راحتی خودت قصاوت نکن 

بیش فعلا اصلاااا تمرکز ندارن 

خب پس خوبه مشکلی نیس

من حافظه ام وحشتناک شده نمیدونم چحوری بگم اصلا 

چون کنکور بیشتر زندگی اغلب آدماست دیگ از بس تست زدم ب قیدای جمله ها هم حساس شدم😅  چند سالته ؟ ...

غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند

سن هر کس را غمش اندازه گیری میکند

شاید 70 سال.شایدم مردم حواسم نیست...

غم که از حد بگذرد دل حس پیری میکند سن هر کس را غمش اندازه گیری میکند شاید 70 سال.شایدم مردم حواسم ...

اجی نگو اینجوری💔 ولی طفره رفتیا 😁💔 ایشالله زیر ۲۰ سال نیستی و درک میکنیم همو

نمیدونم تشخیص های من درآوری خودمه😂مثلا خودمو دکتر حساب میکنم

🤗🤗 هعی خواهر جانم 🥲💔

امروز چقدر خوندی من ۸ ساعت

2810