2777
2789

واقعا خسته شدم به‌کسی نگفتن بارداره چون سقط داشت قبلا میگه امروز فلان کس دید گف به دخترت بگو بره دکتر پسر دار شه 😐😐😐خسته شدم‌دیگه ناراحتی از چشاش مشخصه میگه خیلی مهمه پسر داشتن به خدا کل نوجوانیم صرف این شد که با مامانم بریم دکتر تا تغذیه بده و پسر دار شه که نشد حدا نخواست به خدا انقد گفته منم یه وقتایی استرس میگرم که مال من دختر شه چیکار میکنه میکه همه پسردار شدن شانس داشتن اون قت خدا به منم نداد به دخترمم نداد خسته شدم‌دیکه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین شاید مادرت یه زن متولد دهه ۵۰ یا چهل باشه

ولی تو چی

سواد داری

اگاهی داری

فضای مجازی دم دستته

در تیک ثانیه از اون سر دنیا و مسائل روز دنیا باخبر میشی

پسر و دختر دار شدن برای ادمای این دوران نباید دغدغه باشه والا بلا نباید دغدغه یاشه

نه در این حدی که استرس و گریه دنبالش باشه...

خودتونو یا تفکرات غیر منطقی و نابود والدینتون درگیر کنید

یه زمانی به خاطر کشاورزی و دامداری و نیروی کار پسر میخواستن 

الان در تعجبم دخترو پسر تا حدود زیادی از نظر توانایی و حرفه و کار  برابر شدن 

اما بازم پسرررر 

:):)     :)              
اآخه میدونی دور بریا به مامانم استرس میدن

استرس داره؟؟ طرز فکرتون اشتباه هست که استرس میگیرید، شما هم ته وجودتون مثل مادرتون فکر می‌کنید اگر پسر نداشته باشید يه چيزي کمه، مردم بگن، مگر الان یکی بیاد بگه طلای دستت را در بیار بده من وگرنه بد میشه تو بهش میدی؟؟؟

اآخه میدونی دور بریا به مامانم استرس میدن

تقصیر مامانت هس که جسارتا عقلش رو میده دست بقیه.یه جواب دندون شکن نمیده به مردم.یعنی چی اخه‌.با مامانت برخورد کن خودشو جمع و جور کنه.خدا قهرش میگیره ها.یه ناخن یه بچه رو ما میتونیم درست کنیم؟به مامانت اینا رو حتما بگو.

یه زمانی به خاطر کشاورزی و دامداری و نیروی کار پسر میخواستن  الان در تعجبم دخترو پسر تا حدود ز ...

بابا قبلنا پسرا میرفتن جنگ

زمین شخم میزدن

میرفتن شکار

پوا در میاوردن

بچه زیاد بدنیا میاوردن همونا میشدن نیروی کار

سلطه داشتن

جانشین پدرشون و ایل و قبیله و فلان میشدن

ولی الان اصلا اینطور نیس همه چیز برابره اگر پسر پول در میاره پولش مال خودشه دخترم مال خودش

تازه خیر دختر بیشتر به پدر مادرش میرسه والا

من الان حامله ام شکر خدا دختره....هیچوقت روم‌نشد از خدا بخام جنسیتش چی باشه همش‌گفتم خدایا سالم و صا ...

انشاالله سلامت دنیا بیاد دختر نعمته و البته پسرهم همینطور فقط این افکار اشتباه آزار میده وگرن برای پدرو مادر فرقی نداره

دل مرنجان ک ز هر دل بخدا راهی هست❤

انقدر بدم میاد از این حرفا. تو مطب بودم یکی داشت میگفت نوزادای دختر تو بیمارستان بیشتر بودن فقط یکیش پسر بود که چون مریض بود تو دستگاه بوده. بقیه هم میگفتن عیب نداره حالا دختر باشه اما سالم باشه.   یعنی چی آخه؟چه فرقی میکنن؟  اعصاب آدمو داغون میکنن این آدما

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
2810