2777
2789

نمیدونم چرا درست نمیخونم؟ اصلا نمیتونم.. خیلی بی حال و حوصلم.. 

میشه یه چیزی بگید

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

هی مشکل 80 درصد کنکوری ها هست

خسته شدم از کنکور 

دیگه خسته شدم

نمیدونم به کی بگم

البته سال دوممه

خیلی خسته شدم.. 

از نظر من آدما وقتی چشماشون پر اشکه و برق میزنه و همزمان دارن میخندن 🥹 ، خیلی خوشگل میشن. من اون لحظه رو از نوع شادش براتون آرزو میکنم 🌿.. 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بین ساعت های مطالعت یک فعالیت بدنی داشتن باشی. کار های خونه رو انجام بده برقص و ....

به هیچ عنوان سراغ گوشی نرو بخصوص قبل خواب.

قبل خواب حتما در مورد اینکه فردا باید چکار هایی رو انحام بدی فکر کن و برنامه ریزی داشته باش.

حتما تایم های استراحت و گردش چند روز یکبار داشته باش.

تایم جبرانی و مرور هم خیلی مهمه.

طاقچه رو از بازار نصب کن. گلی کتاب در مورد اعتماد به نفس و ... داره. صوتی هم هستن. 

هر موقع بی انگیزه میشی بهشون گوش بده.

نی نی سایت هم نیا😒

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
بین ساعت های مطالعت یک فعالیت بدنی داشتن باشی. کار های خونه رو انجام بده برقص و .... به هیچ عنوان س ...

با عجله نوشتم. غلط املایی دارم🤦🏽‍♀️

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!
می فهممت چی میگی درکت می کنم رشتت چیه؟

❤️❤️

تجربی متاسفانه یا خوشبختانه

بین ساعت های مطالعت یک فعالیت بدنی داشتن باشی. کار های خونه رو انجام بده برقص و .... به هیچ عنوان س ...

ممنونم

حق با شماست. باید گوشی رو از بین تایم های مطالعه بردارم. 

طاقچه ندارم. کتابراه دارم. از اونجا یه کتاب خریدم، روزی چهار پنج صفحه میخونم. درباره منفی گراییه. 

اتفاقا اصلا نی نی سایت نمیام😂. ماهی سه چهار بار میام یه چک میکنم میرم. یا وقتی کار ضروری داشته باشم

من دوروزه مسمومیت دارم انقد خودمو سرزنش میکنم ک حالم بدترمیشه  انقد بدم میاد از این دوران کنکو ...

کاملا میفهممت