2777
2789
عنوان

هیچوقت به اندازه این غلطی ک کردم مثل چی ب گل ننشستم

| مشاهده متن کامل بحث + 422 بازدید | 21 پست

دقیقا منم دخترم همینقدر بود اقدام کردم و‌ماه اول اقدام باردار شدم تا یه مدت خودم رو سرزنش میکردم چرا اینقدر زود شد کاشکی دیرتر میشدم...تا اینکه بخاطر مسائلی توی نه ماهگی تو شکمم مرد و مرده بدنیا اومد همیشه حسرت میخورم اگه بود الان دخترم یه خواهر همسن و سال دیگه داشت و اینقدر حسرت دیگران رو نمیخورد.......

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دقیقا منم دخترم همینقدر بود اقدام کردم و‌ماه اول اقدام باردار شدم تا یه مدت خودم رو سرزنش میکردم چرا ...

منم همش نگرانم ناشکری کنم خدایی نکرده چیزی بشه

توکل برخدا هرچی خودش بخواد فقط سالم باشه وب منم خدا حوصله وتحمل بده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منم همش نگرانم ناشکری کنم خدایی نکرده چیزی بشه توکل برخدا هرچی خودش بخواد فقط سالم باشه وب منم خدا ...

اینقدر زود بگذره و شیرین بگذره گه همی سختی هارو یادت بره...

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فاصله سنيش الان با بچه اولتون خيلي خوبه ، قند و فشار و اينا رو كنترل كنين ، اين حال الانتون ميتونه م ...

هرکاری میکنم میره بالا هیچی درست نمیتونم بخورم لاغرشدم اصن راه میرم پاهام میلرزه

هرکاری میکنم میره بالا هیچی درست نمیتونم بخورم لاغرشدم اصن راه میرم پاهام میلرزه

اي بابا 

اين حال الانتون كه خستگي دارين عوارض همينه ديگه احتمالا ، اينطوري كه نميشه ☹️☹️☹️ 

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
اي بابا  اين حال الانتون كه خستگي دارين عوارض همينه ديگه احتمالا ، اينطوري كه نميشه ☹️☹️☹ ...

دوروزه دارم میخورم قندمم نمیگیرم تا بترسم چن روز دیگه برم دکتر بگم انسولین بنویسه نمیتونم 

دوروزه دارم میخورم قندمم نمیگیرم تا بترسم چن روز دیگه برم دکتر بگم انسولین بنویسه نمیتونم  

انشاله حالت خوب ميشه عزيزم 

درد جسمي روي روح و روان ادم هم اثر ميذاره دركت ميكنم ، به خصوص كه شما مشغله هم دارين ( نگهداري بچه و كار خونه و كوچولوي توي دلت و اينا)

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹