2777
2789
عنوان

خرید آجیل عید

| مشاهده متن کامل بحث + 739 بازدید | 25 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فامیل ما همه مرفه و عالی خدا رو شکر ولی هیچ کس آجیل نمیخره و نمیاره چون گرونه و تجملی حساب میشه  

شما هم نخر خود منم نمیخرم چون ممکنه یکی بیاد خونم و ببینه من آجیل آوردم ولی اون در توانش نباشه بخواد بخره واسه همین نمیارم چون همه میدونن که لنگ خریدن یک کیلو پسته نیستم ولی برای مراعات حال مهمونی که میاد خونم و ممکنه نداشته باشه نمی‌گیرم 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

نه بابا برای مهمون نمیذاریم کمی میگیرم واسه خوردن خودمون جلو مهمون فقط تخمه و شکلات و شیرینی و میوه میذاریم 

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت
منم موافقم به وضع مالی باید توجه کرد ولی بعضیا بد میدونن میگن شده از هرچی لازم بزنی ولی جلوشون ابرو ...

عزیزم اصلا اینطوری نیست 

نداشتن اجیل نشان بدی نیست 

پذیرایی مناسب از مهمان که صرفا اجیل نیست 

والله قبلا که ارزان بود من خیلی جاها میرفتم که هیچ وقت اجیل نمیذاشت ولی با روی گشاده پذیرایی میکرد 

شما میزت و با اقلام مناسب پر کن و هزینه سنگین تحمیل نکن به خودت 

کاربر خیلی قدیمی هستم ... 

والا اطراف من فقط مهمونی درجه یکا میریم اونام همه وضع مالی خوبه خسیساشون نمیخرن لارجاشون میارن

من کاری به کار کسی ندارم هرچی دارم جلو مهمانم میزارم ولی اگه تو فامیل کسی نداشته باشه چرا خودش به زحمت بندازه آبرو داری به روی گشاده میزبانه نه اجیل و شیرینی

یه کم رو میشه خرید ، مهمونا هم دیدم زیاد نمیخورن

از خرجهای دیگه مثل کلی شکلات و شیرینیجات میشه کم کرد به جاش آجیل خرید

آجیل رو هم جدا جدا بخرین بهتره مثلا دویست گرم فندق ، صد گرم بادوم ، و ... هر کی بسته به نیاز و هزینه اش

من شیرینی رو همیشه خونه درست میکنم ، اگه بخرم یه نخودچی از بیرون میگیرم

مهمون هم که دیگه مثل قدیم نیست الان نود درصد تلفنی تبریک میگیم یا پیامک میفرستیم

سال تا سال همدیگه رو نمیبینیم حالا پاشیم راه بیفتیم خونه همدیگه

امسالم که ماه رمضونه

ته دلتون آروم🌹 تاپیکم