2777
2789
عنوان

خواهرم دختر دار شد ولی کاش پسر دار میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 75 پست
وقتیکه هنوز متوجه نشدید دختر و پسر شدن رو مرد تعیین می‌کنه دیگه حرفی برا گفتن باقی نمی‌مونه .

از بس تو این فیلما مرده رفت زنه دوم گرف یهو بچش پسر شد تو مغز همه رفته دیگه

شناخت تفاوت ها => خانواده ای موفق و هدفمند

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اون روز تو ی کلیپی ی دکتر معروف میگفت تا ۲۰سال اینده تعداد دخترا ب شدت کم میشه ..چون الان امار تولد ...

ای وی آف ب دلایلی احتمال پسردار شدنش زیاد

ینی گفته از عمد میرن ک پسر میشه 

خب خاک تو سرشون😂😂

🤍🤍🤍هر بژی کورد🤍🤍🤍 نیوهى جوانى مرؤف له زمانى دایه (نصف بیشتر زیبایی انسان در زبان و گفتارش است)

دوستان چرا منظور اسی رو متوجه نمیشید؟ ایشون اصلا بابت جنسیت ناراحت نیست  اون از حرف مادرشوهرش نگرانه  این حرفا که میزنید باید به مادرشوهرش بزنید در ضمن آدمیزاد هردو جنس رو دوست داره اینقدر شعار ندهید.کسی که چند تا دختر داره طبیعیه که دوست داره پسر داشته باشه  

زندگی تاس خوب آوردن نیست. تاس بد را خوب بازی کردن است
ن اتفاقا من هرچی تو اطرافم دیدم بیشتر پسر بودن..پارسال هم امار تولد پسر ب دختر۵۲ب ۴۸بود

آهان ممنون عزیزم چون من آمار دقیقشو نمیدونم همیشه فک میکردم دخترا بیشترن چون خانواده خودمون اکثرن دختر هستن 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
من چیزی که میبینم اینه دختر من تنها نوه خانواده خودمونه که دختره بقیه پسرن حتی تو فامیل دختر خاله ها ...

خدا حفظشون کنه من فکر میکردم دخترا بیشتره چون خانواده خودمون بیشتر دختر هستن یعنی اطرافم کلا 

دوستمون تو کامنت بعد گفت طبق آمار پسرا بیشتره

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
یکی بگه پسرا چیکار کردن که اینا پسر می خوان؟

نیست همه پادشاهن میخوان تاج و تختشونو به ارث ببرن

اونای دیگه هم باید براشون چوپونی کنن اون همه گله ای رو که دارن..

گذشته برا این دو کار میخواستن که الان نیس اون چیزا رو

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده..

راهنمایی اشتباه نکن تغذیه چندان اثری ندارد یعنی ثابت نشده که اثر داره 

عزیزم این ترم بهداشت باروری خوندم و استادمون اینو گفت وبه عینه تو فامیلم دیدم تاثیرشو تازه جزوه ام دارم استادمون یه حرف قشنگ زد و گفت علم خیلی جاها از تجربه عقب تره الان طبع صفراوی و بلغم و... ایناهم تو علم نیس ولی چیزیه که وجود داره

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰
عزیزم این ترم بهداشت باروری خوندم و استادمون اینو گفت وبه عینه تو فامیلم دیدم تاثیرشو تازه جزوه ام د ...

استادتون و شما اجازه دارید چیزی که توی علم ثابت و پذیرفته نشده برا خودتون نگه دارید نه اینکه به کسی ارایه بدید.

[QUOTE=329024679]استادتون و شما اجازه دارید چیزی که توی علم ثابت و پذیرفته نشده برا خودتون نگه دارید نه اینکه به کسی ...[/QUOنمیدونستم باعث ناراحتیتون میشم اما بهتره چندتا مقاله بخونید بعد علم ودانشتون رو به رخ بکشیدتوی دانشگاه تیپ یکم مطمئین باشید چیز من دراوردی درس نمیدن 

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰
استادتون و شما اجازه دارید چیزی که توی علم ثابت و پذیرفته نشده برا خودتون نگه دارید نه اینکه به کسی ...

عزیزم میدونم توجه نکردن بهدحرف اطرافیان کار سختیه ولی چاره چیه ؟ صبوری کنید و به حرف دیگران توجه نکنید بچه یا دختره یا پسر مردمم بخوان حرف بزن برا هرکدوم یه جور حرف میزنن قطعا خدا واسه بنده اش بهترینو میخواد

لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید  🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗
[QUOTE=329024679]استادتون و شما اجازه دارید چیزی که توی علم ثابت و پذیرفته نشده برا خودتون نگه دارید ...

۱)من با توجه به حرف خودتون جوابتون را دادم(گفت علم خیلی جاها از تجربه عقب تره الان طبع صفراوی و بلغم و... ایناهم تو علم نیس ولی چیزیه که وجود داره)

۲)ما در علم جهانی و نوین چیزی تحت عنوان صفراوی و بلغم و...نداریم.پس اگه مقاله درست و حسابی می خواندید اصلا این کلمات را به کار نمی بردید.

۳)من اونقدر کمبود ندارم که بحث تحصیل توی دانشگاه تیپ یک  یک کشور جهان سومی که رنکیگ جهانیش چندان بالا نیست را به رخ کسی بکشم. 

نمی خوام این بحث ادامه پیدا کنه و گرنه تا شماره ۱۰برات می نوشتم.

2810