2777
2789
عنوان

خواهرم دختر دار شد ولی کاش پسر دار میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 75 پست

ما دوخواهریم 

موقع ازدواج خواهرم من پنج سال بود ازدواج کزده بودم و بچه دار نمیشدیم 

مادرم تا دلت بخواد حرف شنیده بود سر پسر نداشتن خودش و بچه دلر نشدن من

خواهرم سال اول ازدواجش حامله شد و دختر شد بچش 

ولی مادرم اونقدر دور از جونش گرگ شده بود اجازه نداد کسی چیزی بگه رسما تو دهن همه میزد 

آي ام تعليقي🙃كاربر ٩٦ 
اون روز تو ی کلیپی ی دکتر معروف میگفت تا ۲۰سال اینده تعداد دخترا ب شدت کم میشه ..چون الان امار تولد ...

انقدر همه دنبال پسر دارشدنن با نذر و نیاز و رژیم و آی وی اف و... دخترمو میبرم کلاس همه پسرن فقط یه دختر هست و کلاسشون😂😂😂 پارک و کلاس نقاشی و...هم وضعیتش همینه البته من راضیم مشکلی ندارم برای آینده شغلیشون و ازدواج و... خیلی براشون بهتره🙄😐😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا انقد بزرگش میکنید. جواب مادرشوهرو چی بدم.‌مثلا چی میخواد بگه.یه بار حسابی جواب بدین که جرات نکنه تکرار کنه. منم جاریم رو جنسیت بچه من حساس بود به دخترش گفته بود از عموت بپرس بچه چیه اونم همش میپرسید اخرش که فهمید دیگه دنشو گذاشت رو کولش و ازش خبری نشد. به دخترشم یاد داد که پسر بده .حالا قبلتر میگفت من داداش میخوام. 

انقدر همه دنبال پسر دارشدنن با نذر و نیاز و رژیم و آی وی اف و... دخترمو میبرم کلاس همه پسرن فقط یه د ...

منم یه دختر دارم اما فک نکنم آمار اینو نشون بده فک میکنم تعداد دخترا بیشتره 

تعلیقم کردین چون گفتم علت گرونی کیه یا چیه؟ بدرک ولی تویی که گزارش میزنی با یزید فرقی نداری چون اونم از دید خودش تو مسیر درست بود هم نماز میخوند هم اهل عبادت بود وضع مردمت رو ببینی ولی طرفدار عامل باشی از یزیدم بدتری
منم یه دختر دارم اما فک نکنم آمار اینو نشون بده فک میکنم تعداد دخترا بیشتره 

من چیزی که میبینم اینه دختر من تنها نوه خانواده خودمونه که دختره بقیه پسرن حتی تو فامیل دختر خاله هام دخترداییام دخترعموهام همشون پسر دارن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

اره پسر دوس دارن و اینقدر آزادی بهش میدن که هر غلطی خواست تو جامعه بکنه و باعث افتخار شون😑

اونوقت دخترا رو محدود میکنن انگار توی زندانی و بقیه رؤسای زندان💔

حالم بهم میخوره از این طرز تفکر بچه نیاری خیلی بهتر حداقل عذاب نمیکشه🙂

🌹
انقدر همه دنبال پسر دارشدنن با نذر و نیاز و رژیم و آی وی اف و... دخترمو میبرم کلاس همه پسرن فقط یه د ...

مخصوصا زنهاییکه هیچ هنری ندارن .فکر کردن پسر زاییدن هنره. من بچه ام پسره و واقعا دوست داشتم پسردار بشم.ولی این زنهارو میبینم که اینجورین فکر کردن همینکه پسردار باشن دیگه شاخ غول شکستن حالم بد میشه. نمونه اش مادرشوهر بیعرضه ام .یه زن تنبلی که فقط پسرزاییده .یه جوری از پسراش تعریف میکنه انگار همه رو پروفسور بار آورده. فکر کرده بره در تونه هرکی نه بهش نمیگن. 

من چیزی که میبینم اینه دختر من تنها نوه خانواده خودمونه که دختره بقیه پسرن حتی تو فامیل دختر خاله ها ...

من ۴تا برادر شوهر دارم خواهر شوهر ندارم ، اون چهارتا هم نفری ۲تا پسر دارن همه چشم امیدشون به منه دختر بیارم 😂🥴 که فعلا قصد بچه دار شدن ندارم

گوش خر کوتاه کردی اسب شد حالا مگر ؟ 🤨🤔                  جانِ من ذاتی‌ست برخی ویژگی های بشر 😏🤗
انگار نی نی سایت جزو ایران نیست کاربراش خیلی عقب افتاده اند من چنین ادمایی سی سال پیش تو جاهای توسع ...

عزیزم فقط تو نی نی سایت نیست منم دور اطرافم دیدم که به خاطره پسر ۵ دختر زاییدن تا پسر بشه خیلی این مورد زیاده

2810