2777
2789
عنوان

خواهرم دختر دار شد ولی کاش پسر دار میشد

| مشاهده متن کامل بحث + 1828 بازدید | 75 پست

مردم کین؟چرا اینقدر مهمن براتون؟میخوان پول سیسمونیتونو بدن یا پرستار خصوصیه بچتون بشن.خودتو رها کن دختر.از ورودِ نینیِ تازه وارد لذت ببر.دستاشو نگاه کن؟انگشت کوچیکه ی پاشو.خدارو هزار بار شکر کنید برای سلامتیش.درباره خودت هم همیشه بگو الهی که بچه دار شم یه بچه سالم و صالح و دانا.بدون تعیین جنسیت لطفا.

🙃

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به مادرشوهرت چه ربطی داره بگو رژیم غذایی گرفته بود بچش دخترشه با ذوق و شوق بگو دختره خداروشکر سالمم هست مگه اینکه بهش گفته باشی کاش پسرشه که دراینصورت خودت بهانه دادی دستش 

"همیشه عشق باشد...همیشه برکت"پرواز650🧡

ما خانوادگی از اول هممون دختر دوس داشتیم 

الانم ازدواج کردم همسرم دختر دوس داره 

ولی باز میگه هرچی تقدیر و خواست خدا باشه 

انشالله بچه ای که متولد میشه سرنوشت خوب و بخت و اقبال بلند داشته باشه 

به جنسیت نیست واقعا 

به اینکها ون بچه چه دختر چه پسر بتونه ادم مفید و صالحی باشه

اون روز تو ی کلیپی ی دکتر معروف میگفت تا ۲۰سال اینده تعداد دخترا ب شدت کم میشه ..چون الان امار تولد ...

تا۴پیش به ازای هر۳دختر یه پسر بود چقدر آمار فرق کرده خدایی دختر به این قشنگی لباسای گوگولی

چرا اینقدر حرف مادرشوهر و حرف مردم براتون مهمه؟

کجای زندگیتون قرار دارن؟

نون و ابتونو میدن؟ 

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.

میشه با رژیم غذایی تا 70یا80درصد جنسیت مشخص کرد

من یه مادرم که تمام تلاششو برا پیشرفت  پسر کوچولوش انجام میده 🙂من یه همسرم که از هیچ تلاشی برا شوهرش دریغ نمیکنه 🙂من دختر دلسوز مامان و بابامم😊                 ولی از همه اینا مهمتر اینکه من، منم، یه انسان که کتاب خوندن و دوست داره فیلم دیدن و دوست داره درس خوندن و دوست داره  اشپزی کردن و دوست داره کسیکه خودشو دوست داره شاید یه روزی بیاد که من نه پسرمو نه همسرمو نه مادر پدرمو کنارم نداشته باشم به هر دلیلی شاید مسافرت یا هر چیز دیگه اما من هیچوقت هیچوقت نمیتونم خودمو از خودم جدا کنم پس خودمو فدای پسرم شوهرم و مادر پدرم نمیکنم 🥰طوری خودمو دوست دارم که بقیه هم دوست داشتنمو یاد بگیرم🥰
اره اخه ای وی اف خیلی زیاد شده و همینطور همین رژیمای تعیین جنسیت

طرف همسرمن اصلا دختر ندارن بخاطر همین بی‌صبرانه منتظرن ما بچه‌دارشیم و بچمونم دخترباشه اونم ماهنوز توفازش نیستیم

چشم عباس اقا ب تو چ بچع ابجیت چی شده خرجشو ک تو نمیدی:/ک واسه جنسیتش تعیین تکلیف میکنی

همینکه ابجیتو شوهرش خوشحالن کافیه

نیاز ب خوشحالی دیگران ندارن:/

《وای بَر مَن...تُو هَماّنی کِه اُمیدَم بودی‌‌...!💔(:؟》
2810