2777
2789

بچه ها کسی لباس دخترونه 6یا7ساله داره قابل پوشیدن باشه بده به دخترمن 😔بخدالباساش کهنه وپاره شدن میبرمش حموم لباس پیدانمکینم براش بپوشونم

الهم عجل لولیک الفرج💚میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات بفرستید💚💚💚شده ازدردبخندی که نبارد چشمت؟؟؟😔من در این خنده ی پرغصه مهارت دارم😔مرادردیست اندردل که گرگویم زبان سوزد 😔وگردم درزنم ترسم که مغز استخوان سوزد😔منجم کوکب بخت مراازبرج بیرون کن😔که من کم طالعم ترسم زآهم آسمان سوزد😔😭

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خوبه دیگه تو هم پولدار میشه

درگیر سرطان شدم شانس منم این بود

با تومور مغزی  دارم زندگی میکنم و با قرص های کم یاب تو سرم نگهش داشتم و قطعا حوصله دعوا با شما دوست عزیز رو ندارم😘
دوس ندارم شخصا خونه و زندگی رو دوس دارم که عطر و بوی آرامش و گرما بده بی شیله و پیله و بی زرق و بر ...

بابام ی دوست داشت کُرد بودن خونشون شبیه این خونه بود 

و حیاط اینا هم خیلی با صفا خیلی حس خوبی میداد

اشک ها را پشت لبخندی مخفی میکنیم که خیلی درد می کند و هیچ کس نمیفهمد، ما را درد  همین نفهمیدن ها می کشد نه زخم ها.                       
بابام ی دوست داشت کُرد بودن خونشون شبیه این خونه بود  و حیاط اینا هم خیلی با صفا خیلی حس خوبی ...

احساس میکنم اونا و افرادی شبیه به اونا طعم واقعی زندگی رو بیشتر از ما چشیدن

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
2810