2777
2789
عنوان

برا یوبوست پسرم چیکار کنم

57 بازدید | 7 پست

مامانا پسرم ۳ نیم سالشه دوسه هفتس سخت دستشویی میکنه دسشوییش اومدنی انققدر خودشو سفت میکنه لباسش یه ذره کثیف میشه میبرم زود دستشویی میگه ندارم روزی دیگه پنج شیش بار لباس عوض میکنم براش شربت لاکتولوز هم دادم با فیژان اثر نمیکنه چیکار کنم اخه

میشه برا سلامتی نی نی کوچولوم صلوات بفرسین🙏💗

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

دندوناش سالمه؟ موقع غذا خوردن خوب دقت کن ببین غذا رو میجوه یا سریع قورت میده این یکی از دلایل یبوست ناشناخته ست

میشه برای سالم به دنیا اومدن تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی؟  اَللّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّــــــــدٍ وآلِ مُحَمَّد ﷺ 

همی الان روغن زیتون یا کرچک بریز توو نافش جهت عقربه ساعت شکمش و چند دیقه ماساژ بده اب رو اتیش لطفا پشت گوش ننداز انجام بده

حتما نتیجه میده اگه الان نرف فردا هم باز براش بریز 

یبوست زیاد پشتش و زخم میکنه

هر صبح بهش خامه یا ارده بده 

شبها انجیر داخل شیر گرم خیس کنید و بهش بده بخوره

شکمش رو با روغن زیتون چرب کن

شیاف استفاده کن براش 

اب گرم زیاد بخوره

لبنیات فعلا نخوره

ابگوشت چرب درست کن 

قبل صبحانه و ناهار و شام یا دوقاشق غذاخوری روغن زیتون بده یا روغن کنجد 

سوپ و آش قبل از غذا بده بهش 

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-