2777
2789
عنوان

بی بی دیجیتال کمککککک

100 بازدید | 8 پست

پسرم ۵سالشه درست نمیتونه صحبت کنه و تازگیا فهمیدم بی بی دیجیتال هست.  الان ۱۰روزه کاملا گوشی تلویزیون قطع هست. ولی دیالوگ های فیلم رو همش تکرار می‌کنه و ارتباط گیریش ضعیف شده.  از روزی که قطع کردم بچم همش تو عالم حرفهای  برنامه کودک هست و همش با خودش تکرار می‌کنه. آیا تجربه ایی دارید شما ؟؟ 

وای منم بچه بودم همینطوری بودم

با دختر عموم نقش توی فیلم هارو بازی میکردیم جلو آینه بالای پشت بوم😂 

و هیچ گره ای گشوده نمی‌شود                                                  مگر آنکه تو آن را بگشای🌼

من از فردا تی وی رو‌ به کل تعطیل میکنم،

پسرمنم احتمالا همینه،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یخورد دیر متوجه نشدی؟؟؟؟  یعنی اصلا با شما و پدرش صحبت نمیکنه؟؟؟؟؟

صحبتش تقریبا کامله ولی از وقتی که تلویزیون و گوشیو کاملا قطع کردم همش با خودش بازی می‌کنه و دیالوگ‌های فیلمارو میگه قبلاً همش با من پدرش صحبت می‌کرد 

من از فردا تی وی رو‌ به کل تعطیل میکنم، پسرمنم احتمالا همینه،

اره خیلی وسایل دیجیتال بده تازه من دوتا بچه دارم پسر کوچیکم ۳سال و نیمه هیچی کلام نداره هیچی درک نداشت الان ۴ماهه تلویزیون قطعه خوب شده توجهش بیشتر شده ولی هنوز کلام نداره پسر بزرگم خونه پدرم تلویزیون می‌گفته بذارن براش. که اونم من گفتم دیگه حق ندارن بذارن.