2777
2789
عنوان

سقط جنین...

409 بازدید | 32 پست

سلام خانما . 

من ۹ هفته باردار بودم که متاسفانه جنین رشد نکرده بود و ۵ هفته مونده بود.دکتر بهم سایتوتک داد ۵ عدد تو خونه مصرف کردم . نحوه ی مصرفش هم خودش بهم گفته بود. پنجشنبه شب مصرف کردم درد شدید و خونریزی شدید داشتم. یه تیکه اندازه ی دو بند انگشت تقریبا ۶ سانت یا ۷ سانت ازم دفع شد که سفت بود و روش رگه های سفید داشت . بعد از شدت درد و ضعفی که داشتم خوابم برد صبح هم با خون غلیظ و زیاد ازم یه لخته دفع شد.

امروز دکتر رفتم ازم سونو بگیره گفت باید یه هفته یعنی تا پنجشنبه صبر کنم بعد سونو بدم که اگه دفع نشده بود کورتاژ بشم.

از دیشب هم خونریزیم کم شده الان لکه بینی قهوه ای دارم .

کسی مورد مشابه من داشته یعنی ممکنه با وجود خونریزی و درد و دفع لخته جنین هنوز سر جاش باشه؟ خیلی میترسم کورتاژ شم دکتر هم ازم سونو نمیگیره.

چی بخورم که اگه چیزی هست دفع بشه ؟ 

اصن طبیعیه که خونریزیم کم شده و تبدیل به لکه بینی شده؟ 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام عزیزم خیلی متاسفم انشاالله که به زودی یه نینی خوشگل و سالم بیاری،میتونی بری یه سونو گرافی دیگه منم بیست روز پیش سقط و کورتاژ شدم و بعدش تا الانم لکه بینی دارم که دکتر گفت طبیعیه

تا خدا هست پریشان نشود خاطر من🌙
احتمالادفع شده موقع دفع دردت چطوربود

درد خیلی زیاد داشتم خیلی خیلی زیاد انگار رحمم داشت میومد پایین بعد که دفع شد حس ازاد شدن داشتم.

تا دوساعت بعدش درد رو داشتم ولی بعد تموم شد .خونریزیمم کم شد الان لکه شده. 

نمیدونم طبیعیه بعد سقط انقدر زود خونریزی تموم بشه. میترسم دفع نشده باشه هنوز چیزی.

راه برو. زعفرون بخور. به خاطر کم خونی بعد سقط اگر دکترت قرص آهن ننوشته از داروخانه بگیر طبق دستورش بخور. به خودت برس. خیلی مهمه در مورد ناراحتیت با مادرت خواهرت یکی صحبت کن. اگر روانشناس بری که بهتر. خودت رو تقویت کن. نزار افسردگی بعد سقط بیاد سراغت. به خودت و احساساتت اولویت بده.

درست گفته صبر کن بعد سونو بده  برامنم دفع شد یه تیکه 16 میلی مونده بود دوباره قرص گزاشتم با 4ت ...

اخه خونریزیم خیلی زود کم شد خیلی میترسم که هیچی دفع نشده باشه.من میترسم کارم به کورتاژ بکشه میگم هرجور شده کامل بقایا دفع بشه.

راه برو. زعفرون بخور. به خاطر کم خونی بعد سقط اگر دکترت قرص آهن ننوشته از داروخانه بگیر طبق دستورش ب ...

این افسردگی بعد سقط واقعا خیلی بده کاش منم کسی نزدیکم بود حرف میزدم باهاش 

سلام عزیزم خیلی متاسفم انشاالله که به زودی یه نینی خوشگل و سالم بیاری،میتونی بری یه سونو گرافی دیگه ...

ممنون عزیزم.من میترسم کارم به کورتاژ بکشه دوس دارم همینجوری طبیعی کامل دفع بشه بقایا . الانم شک کردم که چرا انقدر خونریزیم کم بود.

درد خیلی زیاد داشتم خیلی خیلی زیاد انگار رحمم داشت میومد پایین بعد که دفع شد حس ازاد شدن داشتم. تا ...

سقط شده چون بادردشدید میاددفع که میشه اروم میشی احتمالا دکترمیخوادبعدخونریزی سونوکنه که اگه بقایاباشه باخونریزی دفع شه گرمی بخورراه زیادبرو

ممنون عزیزم.من میترسم کارم به کورتاژ بکشه دوس دارم همینجوری طبیعی کامل دفع بشه بقایا . الانم شک کردم ...

عزیزم کورتاژ که اصلا ترس نداره و خیلی از قرص خوردن راحتتره اما خب معمولا اگه بعد سقط خونریزی قطع شه یعنی بقایا نمونده و خبر خوبیه