2777
2789

کسی میتونه کمکم کنه چندتاتاپیک بودولی کسی جوابمونداددخترم دیشب یه کش موقورت داد

ازدیشب حالش خوبه دفعش میکنه یاببرمش بیمارستان اورژانس تماس گرفتم گفتن تا۳روزاگ دفع نشدبیارینش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کش مو چجوری از گلوش پایین رف اره دفع میشه پیگیر باش هروق مدفوع کرد

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
دفع میشه نگران نباش..خواهرم پیچ کمد قورت داده بود ۲ روز بعد دفع کرد. همسایمونم بچش باطری ساعت مچی ق ...

شوهرم میگه این چیزاکوچیک وریزن سنگینن ردمیشن میان پایین این کش مونکنه گیرکنه تومعده یاروده اش

این ازکش موهای نخی کشباف کوچیکا ازاونابوده ازدیشب خواب به چشمم نیومده دارم میمیرم ازاسترس

خب کوچیکه نترس دفع میشه

اگر خیلی نگرانی چند روز دیگه برا اطمینان ببرش دکتر ببین دفع شده یا نه ولی در کل زود دفع میشه

توانا بود هر که دانا بود کاربری دست سه نفره

خودمم نمیدونم تادست کردم دهنش بزورقورتش دادبنظرت چندروزطول میکشه

سه روز یکیک میشناسم انگشتر قورت دادتا سه یا چهارروز کشید تادفعش کنه انشالل خوب میشه

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
شوهرم میگه این چیزاکوچیک وریزن سنگینن ردمیشن میان پایین این کش مونکنه گیرکنه تومعده یاروده اش

نه بابا نترس هیچی نمیشه ...هرچی باشه دفع میشه

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت
خب کوچیکه نترس دفع میشه اگر خیلی نگرانی چند روز دیگه برا اطمینان ببرش دکتر ببین دفع شده یا نه ولی د ...

اتفاقا یه مامانی ی تاپیک زده دخترش ازهمون کشاقورت داده جواب ندادن ک یکم آروم بشم

آره میبرم دکترحتما

انشاالله توروخدابرام دعاکنید

حتما انشالله دفعش کرد ب مام ی خبر بده میدونم چقدراسترس داری ب خدا توکل کن انشالله دفعش میکنه کش کوچیک قشنگ مدفوعشو بگرد 😅