2777
2789
عنوان

وسواس پسر ۴ ساله

376 بازدید | 18 پست

پسرم ۴سالشه از خیس شدن بدش میاد،طبیعیه؟

ی قطره رو لباسش بریزه میگه عوض کن یا لباسشو میده بالا تا خشک شه

خداروشکر بعد ۴سقط مکرر صاحب دوتا گل پسر شدم،قسمت همه خانمای اقدامی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا خب بدش میاد  خیلیا اینطورن

طبیعیه یعنی؟اخه پسر من ۳روزه بود کرونا اومد،احساس میکنم خیلی حساس شده،

میگم اگر وسواسی چیزیه درمانش کنم

پسر منم همینه

عه پس طبیعیه‌،اخه میترسم نکنه  وسواس باشه،،البته داداش خودمم کوچیک بود یادمه همینجوری بود

پسر منم همینه یه دوروز خیس میشد میخایت عوض کنه دوباره آب میپاشیدم بهش به اون لباسی که عوض کرده بود ی ...

وای این پسرمن درست نمیشه،انقدر گریه میکنه تا عوض کنه،سه روز مریض بودنمیداشت پاشویش  کنم،پیرم کرد

مامانم اینجوریه ... 

پسر داییم هم ۴ سالشه اینجوریه 🤦🏻‍♀️ 

ما را حوصله‌ی خریدن نقاب نبود؛ خوشا آنان که خریدند و عزیزند 🩵باشد که از نورمان جهانی روشن شود ✨💎 درخواست ندین⛔
وای این پسرمن درست نمیشه،انقدر گریه میکنه تا عوض کنه،سه روز مریض بودنمیداشت پاشویش  کنم،پیرم کر ...

همین کاری که میگم بکن بزار گریه کنه توجه نکن هر چی عوض کرد تو باز خیسش کن یه روز اینکارو بکنی بهتره تا بزرگتر بشه بدتر بشه من میترسیدم وسواس بشه

همین کاری که میگم بکن بزار گریه کنه توجه نکن هر چی عوض کرد تو باز خیسش کن یه روز اینکارو بکنی بهتره ...

باشه گلم حالا تابستون بشه گرم بشه انجام میدم

كارگاهاي

ارد بازي

اب بازي

كثيف كارث ببيرد

اگر خسته ای..اگر دنیا بهت سخت گرفته..اگر توی نقطه بد زندگیت هستی..و یا سختی های گذشته باعث شدی تلخ بشی.یا فکر میکنی اگر تند تیز و با توهین و تحقیر جواب بدی خیلی باحالی..در تبادل نظر با بقیه اول چند دقیقه تحمل کن.اگر جوابی ک میخوای بدی تند و تیزه ننویس..به خاطر رضایت خدا 
همین کاری که میگم بکن بزار گریه کنه توجه نکن هر چی عوض کرد تو باز خیسش کن یه روز اینکارو بکنی بهتره ...

چه درمان مسخره ای . بچه رو عصبی و لجباز کنی که وسواس احتمالی رو درکان کنی

2810