2777
2789

واقعااااااا پووووووف به این کامنتا و این تاپیک

با ذوق اومدم ببینم کی چی جدید پیشنهاد داده تو ذهنم نگهه دارم واسهه بچه در اینده دیدم یکی نوشته معصومه😐قربون حضرت معصومه برم ولی به ولله واسه بچه ای که ۱۴۰۲ دنیا میاد مناسب نیس این بچه مدرسه میره دانشگاه میره نکنین

معصومه ۵۰ ساله میشناسم خودشو کشته یه اسم دیگه صداش کنن زینب ۲۰ ساله میشناسم ۱۰۰ بار رفته ثبت احوال اسمشو عوض کنه فاطمه ۳۰ ساله شنیدم ۷میلیون خرج وکیل کرده شناسنامه ای اسمشو عوض کنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنسه،آمال،آیه،آلاء،آیات،نور،اَلوان،ابتسام،اَصیلا،اَرونا،اَسنا،الحان،بشری،تالیا،تبسم،تامارا،اقلیما،ایمانا،تسنیم،ثمر،ثمین،جنان،حنیفا،حوراء،حورانه،حصنا،حنا،حسیبا،حسنا،حورآسا،حنان،حورزاد،حوریا،حوردیس،حلیا،خضرا،دعا،دینا،ردا،راحیل،رایحه،رمیصا،ریحان،زیتون،زوفا،ساریه،ستیلا،سامیه،سبا،سلاله،سدنا،سوره،سلوا،سما،سنا،شمسا،صبا،صبرا،صبورا،صونا،ضحی،طنان،علیا،عالیا،فارهه،لیالی،عسل،ماریه،مهنا،مرسا،محیا،متینا،امینا،محیصا،متانت،مشکات،ملیکا،نها،نفیسه،وفا،یسری،یامین،یوکابد،عطیه زهرا،هدیه زهرا، سلما،مهدا،لیا،لعیا،فاطمه یاس،فاطمه نور،یاس،فادیا،ساره،آسنات،فاطمه مهدا،فاطمه آلاء،جمانه،فاطمه سنا،سلاله زهرا،ایلاف،عایشه،مشکات،ملک، فاطمه حوراء،نورالزهرا،زینا عطیه زهرا،ارمغان زهرا،حسانه،احلام،فاطمه محیا،فاطمه سما،فاطمه سلوا،صایما،تقوا،شهربانو،فاطمه آیه،عدنا،حوریه، زهرایاس،یاسمن زهرا،نونا،جنان،اخلاص،منور،حوا،صاینا،فردوس،فاطمه سبا،رقیه ثنا