2777
2789

سلام دوستان من قبل اینکه پریود بشم چندبار بیبی چک زدم هاله انداخت آخرینش دیگه خیلی واضح بود و مشخص میخواستم برم آزمایش بدم ولی پریود شدم رفتم آزمایشگاه گفت باید تیتر بتا بدی اول با دکترت حرف بزن بعدم رفتم مطب شلوغ بود خواهرش که پیشش کار میکنه گفت فعلا برای تیتر بتا زوده بزار چند روز بگذره ببین خونریزی ادامه پیدا میکنه یا ن

بعدم رفتم پیش ی ماما اون گفت بیبی چک هاله دار منفیه و پریود شدی 

الان ۲روز خونریزی شدید داشتم الان ندارم خیلی کمه در حد لکه یا میرم دسشویی یکم میاد 

الان اگه خونریزی قطع بشه ۴و۵ روز دیگه بیبی بزنم اگه باردار باشم نشون میده؟ 

اینقد اینجا میخونم که با وجود خونریزی باردار بودن منم توهمی شدم😭😭

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اینجوری که شدم، ماه بعدش باردار شدم. 

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄
درد نداری؟

روز اول شدید درد داشتم و خونریزی روز دوم کمتر شد 

الان روز سومم کلا هی شده لکه بعدم الان تازه کمردرد پیدا کردم 

چقد این ماه بد بود کاش هی علائم پیدا نمیکردم و تست هام هاله دار نمیشدن که امیدوار بشم بعدم خونریزی پریودی 

آخه بیبی چکم بعد ۲و۳ دیقه هاله صورتی انداخت روزی هم ک پریود شدم دوباره زدم باز هاله انداخت

خدایا شکرت بخاطر زندگیم🤲 خدایا کمکم کن مشکلمون حل بشه و به زودی بچه دار بشیم😍 من به قدرتت ایمان دارم🥰
نه عزیزم ان شالله ماه بعد

انشالله 

خیلی سخته بخصوص این ماه که واقعا برای اولین بار فکر میکردم باردارم و شوهرم کلی ذوق کرد 😔🥲

والا منم این فکرارو میکردم ولی منفی بود همش برا منم گاهی یروز بود  خونریزی زیاد بارداری منتفی ...

میدونم هی تاقتم نمیاره الکی تاپیک میزنم 

ولی قبلا اصلا بیبی چکام هاله نمینداختن بجز ای ماه حتی تو خود نت نوشته خط صورتی کمرنگ یعنی بارداری😭😭

خب باید آزمایش بدی

خواستم بدم روز اول پریودیم گفتن نمیخواد 

من اینجوری که شدم، ماه بعدش باردار شدم.  

خوشبحالت خداحفظش کنه برات 

انشاالله که منم بعد این پریودی دیگه باردار بشم