2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از قرص اورژانسی

3903 بازدید | 18 پست

بچه ها خونریزی بعد از قرص اورژانسی نشونه ی چیه 

آخه من خونریزی شدید شبیه پریودی دارم

اما بازهم میگن با وجود خونریزی بازهم احتمال حاملگی هست 

منم کلی استرس دارم

مگه خونریزی باید چه حدی باشع تا بفهمیم حامله نیستیم 

توی برگه قرص نوشته بعد از ۷ روز اگر خونریزی داشتین حاملگی رد شده

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حامله که نمیشی صدرصد نترس من اولین باری خوردم لکه بینیم شروع شد بعد چند روز خونریزی شدیدی کردم

خب منم شدید هست خون قرمز پر رنگ و روان و لخته عین پریود و دل درد و همه چی شبیه پریود اما تو نی نی سایت آدمو میترسونن توروخدا چجور خیالم راحت باشه؟ برام شده یه کابوس

نه خیالت راحته راحت باشه نمیشی حامله عزیزم

باشه ممنونم عزیزم میگم دکترا هم اینو تایید میکنن که وقتی پریود بشی دیگه حامله نیستی؟

توی نت نوشته خونریزی اگه کم باشه و لکه باشه شاید لانه گزینی باشه اما اگه شدید باشه پریود حساب میشه ممکنه بعضیا لانه گزینی داشتن و باخونریزی اشتباه گرفتن؟

حامله که نمیشی صدرصد نترس من اولین باری خوردم لکه بینیم شروع شد بعد چند روز خونریزی شدیدی کردم

شما دیگه آزمایش ندادی برا بارداریی؟ پریود که شدی خیالت راحت بود دیکه؟

باشه ممنونم عزیزم میگم دکترا هم اینو تایید میکنن که وقتی پریود بشی دیگه حامله نیستی؟ توی نت نوشت ...

شما قرصو تا ۲۴ ساعت بعد رابطه خورده باشی حله بعد خوردن قرص تا ۷ روز بعدش خونریزی کنی ینی حامله نیستی

شما قرصو تا ۲۴ ساعت بعد رابطه خورده باشی حله بعد خوردن قرص تا ۷ روز بعدش خونریزی کنی ینی حامله نیستی

آره من‌قرص رو ۴ ساعت بعدش خوردم‌و ۶ روز بعدشم پریود شدم از همون لحظه اول هم شدید و پر رنگ شروع شد 

2810