2777
2789
عنوان

خیانت شوهر در بارداری

539 بازدید | 25 پست

سلام من ۶ساله ازدواج کردم االان پنج ماهه باردارم یکی از سیم کارت های همسرم به نام منه و من بخاطر شرایط سخت بارداریم استراحت مطلق هستم اومدم خونه مامانم دیروز متوجع شدم همسرم سه تا سیم کارت خریده و بهم نگفت من چون سیم کارتم به نام همسرمه اس ام اس اومده هرچقد بهش میگم گردن نمیگیره ینی دارع با اون سیم کارتا بهم خیانت میکنه اخه هر سه روشن هستن

چرا همیشه اولین شکتون خیانته ، انقد بی اعتمادین و شناخت ندارین؟؟؟ 

ب شوهرت بگو بیاد پیشت و رو در رو بگو اره فلان پیام برای من اومده با این سیمکارتا چیکار میکنی

در من کافریست که سخت به طُ ایمان دارد :)                                      K🧿RD

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای کاش بهش نمیگفتی حداقل یکم میگشتی پیداشون میکردی الان صد تا سوراخ پنهون میکنه 

سه تا سیمکارت احتمال یه گوشی دیگه هم هست 

بله متاسفانه احتمالا خیانته 

بهش بگو اگر راست میگه با هم دفتر خدماتی بپرسین چندتا شماره به نامشه

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
چرا همیشه اولین شکتون خیانته ، انقد بی اعتمادین و شناخت ندارین؟؟؟  ب شوهرت بگو بیاد پیشت و رو ...

توی نود و نه درصد مواقع هم شکشون درست در میاد!

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
به نامش هست ولی میگه برای من نیست

مگه میشه همچین چیزی تنها راهی که میمونه اینه که یکی با مدارک اون سیم گرفته باشه که احتماش بسیار ضعیفه