2777
2789
عنوان

راهکار پاک کردن سیاهی قابلمه

57 بازدید | 7 پست

رد شعله روی قابلمه چدن رنگ روشن. امروز خودم امتحان کردم .اول یکم وایتکس با انگشت زدم نرفت بعدشستمش . جوش شیرین زدم روش. یکم مالیدم سیاهی ک بخاطر شعله گاز بود رفت .گفتم بگم شاید ب دردتون خورد.  قابلمه من صورتی روشن .یهو دیدم شعله گاز زیاد بوده سیاه شده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اگه سیاهی کف قابلمه رو خواستید با صابون وسیم کامل پاک میشه قابلمه های الومنیومی رو من دم عید با صابون وسیم ظرفشویی میسابم اگقدر تازه میشه 

البته قابلمه روحی ضرره برای بدن استیل بهتره 

هم کف از بیرون هم بدنه. بدنه قابلمه ک رنگیه . حالا یا چدن یا تفلون

اهان قابلمه های مامان منم کفش سیاه شده من مجردم بعد حوصله ام نمیکشه سیاهیشو از بین ببرم چون میگم شاید با سیم ظرفشویی بره 

اهان قابلمه های مامان منم کفش سیاه شده من مجردم بعد حوصله ام نمیکشه سیاهیشو از بین ببرم چون میگم شای ...

نه چدن با سیم بکشی رنگش میره کلا. من قابلمه جهیزیمه .خیلی ناراحت شدم سیاه شد .ولی جوش شیرین ک زدم خیلی خوب بود خخخ 

نه چدن با سیم بکشی رنگش میره کلا. من قابلمه جهیزیمه .خیلی ناراحت شدم سیاه شد .ولی جوش شیرین ک زدم خی ...

مال مامانم چدن نیست باز نمیدونم من منظورم بیشتر کف قابلمه اس ولی کفشم سفید بشه باز سیاه میشه