2777
2789
الهی بمیرم منم کنکور دارم توکل کن به خدا هیچ کاری پیش خدا نشد ندارم و خیلی سخت بخون بله ک قبول میشی& ...

خدا نکنه عزیزم فداتشم

موفق ترین باشی🥺🥺

اخه سردرگمم وقتی میخام سخت بخونم مشاوره میگن ک ساعت مطالعه زیاد باعث میشه خوب نخوندی 

ولی من تصمیم گرفتم این مدت شبو روز بخونم روزانه ۴ ساعت بخابم بقیش درس 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا نکنه عزیزم فداتشم موفق ترین باشی🥺🥺 اخه سردرگمم وقتی میخام سخت بخونم مشاوره میگن ک ساعت مطالع ...

عزیزم مشاورا اکثرا سمی هستن و طبق نظر خودشون و شرایط خودشون حرف میزنن وگرنه هیچ ناممکنی توی دنیا وجود ندارد این حرف منو همیشه یادت باشه

قربونت برم ایشالا بمونه بعد کنکورا چون الان از فضای مجازی کلا دورم دیگ اینسا اینارو پاک کردم تلگراام ...

من خودمم از فضای مجازی دورم منظورم اینه ک اگ راهنمایی میخوای 

راهنمایی ک فقطط میخام بگی ک میشه از الان دیر نیست هنوزم میشه جلو افتاد و قبول شد

آره بابا من خودمم یکم دیر شروع کردم رشتم تجربیه خیلی دوست دارم هرجوری شده تهران قبول شم این چیزا پیش خدا کاری نداره