چرا سنجاب آب نمیسنجه؟...چرا پامونو از دست میدیم ولی دستمونو ازپا نمیدیم؟... وقتی میگیریم میخوابیم دقیقا چیو میگیریم؟...چرا اره برقی با برق کار نمیکنه؟...چرا علی دایی عمو شده؟...چرا رگ دستمونو بزنیم میمیریم ولی دستمون قطع بشه نمیمیریم؟...چرا حامد بهداد موز نمیده؟...چرا میگیم اتومبیل ولی نمیگیم اتومکلنگ؟... چرا سوزن داریم ولی سومرد نداریم؟...چرا نوشیدنی رو مینوشیم ولی غذا رو نمیغذیم؟...چرا دستکش داریم و پاکش نداریم؟... چرا غذا میخوریم سیر میشیم ولی سیر بخوریم غذا نمیشیم؟چراااااااااا؟؟؟؟😂🤝🏻
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
حالا چرا ترکی اسمای ایرانی هم هستن مثل دیانا رونیکا امیتیس
من از اسم رونیکا خیلی خوشم میاد ولی همسرم مسخره میکنه میگه یاده رونی کلمن میوفتم ☹️
البته هنوز جنسیت نی نیمون مشخص نیست ولی خب من بیشتر اسم دختر توو ذهنمه دوست دارم دخمل باشه 😍
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم. بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم
ولی کردی و لری و فارسی از شاخه زبان های ایرانی محسوب میشه
میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و عزیزانتون باشه.🤲💚
بگو رونیکا از اسمای اصیل ایرانیه مثل آرتمیس و خیلی هم کمیاب هست البته یسنا هم خوبه
میدونم . معنیش هم خیلی دوست دارم ولی میگه هر اسمی انتخاب میکنیم باید اول به این دقت کنیم که میشه مسخره اش کرد یانه . که توو مدرسه اذیتش نکنن بعد به معنیش دقت کنیم
بیایید خودمون رو تغییر بدیم و آدم بهتری بشیم. بیایید تاپیک های خوب بزنیم بجای حرفایه خاله زنکی بیایید مفید باشیم و به خودمون اهمیت بدیم نه به حرفای دیگران بیایید جهان سومی نباشیم پیشرفت کنیم
قرارنیس چون ازشاخه فارسی نباشن پس ایرانی هم نباشن .ترکا زبانشون متفاوته وایرانی اصیل هستن .ایران فقط ...
متوجه شدی چی گفتم؟؟!!!
چکار به ایرانی بودن دارم
میگم زبان ترکی از شاخه زبان های ایرانی و فارسی نیست
خودش یه زبان مستقل با ریشه متفاوت داره
من که همون اول گفتم ایرانی هستند
میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و عزیزانتون باشه.🤲💚
فک کنم منظورش اسم فارسی بود . به نظرم فرقی نداره سلیقه ایه.
مثلا من اصلا از اسم زینب خوشم نمیومد میگفتم اسم زشتیه ولی وقتی معنیشو فهمیدم به نظرم قشنگ اومد زینب یعنی زینت پدر خیلی معنیش دوست داشتنیه