2777
2789
عنوان

قدرتی داری که از بقیه پنهونش کنی مثل رازی که نتونی به کسی بگی🚫🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 781 بازدید | 53 پست
من دقیقا هرکس میخاد توی فامیل فوت کنه یکی دو هفته قبل خاب میبینم دقیقا دوهفته پیش یکی از فاملامون تو ...

وای خیلی سخته  و استرس آوره 

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم رابطم با پسرا بهتره ولی خیلی خوشگل نیستم که بخوان یک دل نه صد دل عاشقم بشن

منم خیلی معمولی هستم. ارتباطی با زیبایی نداره. در کل میتونم مردها رو رام کنم نه صرفا بخاطر عشق. مثلا پدرشوهرم با اینکه خیلی بد اخلاقه و هیچکس حریفش نیست ولی تو همه کاراش با من مشورت میکنه حتی اموالش رو به نام من میخره بهم اعتماد کامل داره

منم خیلی معمولی هستم. ارتباطی با زیبایی نداره. در کل میتونم مردها رو رام کنم نه صرفا بخاطر عشق. مثلا ...

خوشم اومد ازت❤

روزیکه تو به دنیا آمده بودی عریان، جمعی به تو خندان و تو بودی گریان، کاری بکن ای دوست که وقت رفتن، جمعی به تو گریان تو باشی خندان
نريزين سرم حس شيشم دارم اوناي ك اعتقاد ندارن تاپيك فا ل  مرگ ني ني سايت سرچ كنن سوالاشون ا ...

الان که تاپیکم خالیه تو رو خدا از منم بگو

خواهرم کی ازدواج میکنه؟

وسایلی که ازم دزدیدن برمیگرده؟

نريزين سرم حس شيشم دارم اوناي ك اعتقاد ندارن تاپيك فا ل  مرگ ني ني سايت سرچ كنن سوالاشون ا ...

قیل و قال خواهش میکنم جوابمو بده 

چیزی رو که ازم دزدیدن برمیگرده؟

نريزين سرم حس شيشم دارم اوناي ك اعتقاد ندارن تاپيك فا ل مرگ ني ني سايت سرچ كنن سوالاشون اونجا جواب ...

میشه جواب منو بدی عزیزم برات صلوات میفرستم

چیزی که ازم دزدیدن بهم بر میگرده

قابلیت اینو دارم حتی وقتی نفس میکشم هم چاق بشم😑😐بدون اینکه چیزی بخورم

نترس منم مثل توام😂

ن برنمیگرده ولی ب ی شکل دیگه جبران میشه برات

مرسی که جوابمو دادی

به نظرت کار آشناس؟ رسوا میشه؟

و اینکه خواهرم کی ازدواج میکنه؟