2777
2789
عنوان

شاید الان بهش نیاز داشته باشی........

123 بازدید | 8 پست

💜خوش اومدید دوستاان

💞شاید الان تو فکر خرید هدیه باشی

🖼یا تو فکر دکور برای اتاق و محل کار منزلت...

🌱فقط چند مورد از نمونه کارامو ببین شاید خوشت بیاد...

اینم فقط چند نمونه از بسته بندیا

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

💜دیوارکوبا از جنس سفال هستن و همشونم قابل شستشو و دارای گیره اویز روی دیوارن

💛از سایز ۱۲ سانت دارم تااااااا ۳۰ سانت😍

💙هر طرحی هم بخواید قابل سفارشِ

💜اون جاعودی و زیرسیگاری هم کاملا دستساز و با خمیر درست کردم

خوشگلا من کارای هنری انجام میدم و نقاشم🎨🖌...هنرم برای دیزاین خونه🖼 و اتاق های خوشگلتون 🔮و یا حتی به عنوان بهترین هدیه🎁؛ هدیه ای که ارزش معنوی داره خیلی قابل استفادست....🎈🎁 که البته طبق سلیقه و مناسبت فرق میکنه چه طرحی بکشمااا.... یه سر به چند تاپیک آخرم بزن  تا ببینی نمونه کارامو 💜💙💚💛🧡🟣🟢🟡🟠🔴

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقدر فشنگ چهره هن میتونی بزنی ؟

مرسی از نگاه زیبات

فقط چهره فانتری کار میکنم مثل نمونه هایی ک گذاشتم

بدون چشم و مماغ😁

عزیزمممم پیج داری؟ من دوس پسرم از موتور اینا خوشش میاد ازتون سفارش میگیرم براش 

اره ولی یکسال و نیمه ک تو پیجم فعالیت نکردم تازه دو س روزه دوباره دارم فعالیتو اوکی میکنم

کلی نمونه کار دیگه دارم ک هنوز پست نکردم

rangool.pangool.gallery

برای موتور هم طرح زیاد دارم اگ خواستی بگو واست بفرستم

طرح های ماشین هم زیااد کشیدم

ممنون عزیزم اینو سیو میکنم چند روز دیگه بهت پیام میدم برا عید

باش عزیزم فقط یادت باشه حداقل از یک هفته ۱۰ روز قبل سفارش بدی ک به موقع اوکی کنم و شرمندت نشم🥺💜😘