2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از قرص اورژانسی

261 بازدید | 15 پست

بچه ها من بعد از ۶ روز از مصرف قرص اورژانسی خونریزی پیدا کردم مگه نمیگن تا ۱۴ روز فرصت دارید خونریزی پیدا کنید و گرنه بعدش شک‌کنید به بارداری من خونریزی دارم اما تو نی نی سایت بعضیا میگن اون خون پریودی نیست خونریزیش فیکه و احتمال حاملگی داره خانما توراخدا منو قانع کنید توضیح بدید من شدیدا استرسی ام

کی رابطه داشتی و چقد بعدش خوردی

من راستش ۵۰ روزه زایمان کردم و تا روز ۴۳ روز بعد زایمان لکه خفیف هم داشتم و رابطه سطحی بدون یه ذره دخول داشتم  و زود خودمو تمیز کردم و قرص رو ۴ ساعت بعدش خوردم اما الان خونریزی دارم حتی شدید تر از زمان پریود حالا ته دلمو خالی کردن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من راستش ۵۰ روزه زایمان کردم و تا روز ۴۳ روز بعد زایمان لکه خفیف هم داشتم و رابطه سطحی بدون یه ذره د ...

خب وقتی دخول نداشتی از چی میترسی

زمین را گر شوی مالك، طمع بر آسمان داری''✓
مگ ریخت روی واژنت

آره داخل نریختش فقط بیرون واژن ریخته شد اونم سریع شستم و قرص خوردم الانم خونریزی دارم نمیدونم کلافه ام پس مگه نباید بعد از قرص پریودبشیم؟

آره داخل نریختش فقط بیرون واژن ریخته شد اونم سریع شستم و قرص خوردم الانم خونریزی دارم نمیدونم کلافه ...

خب شما ک مواظب بودین کاش میگفتی لحظه آخرم مواظب باشه

ولی در کل نگران نباش 

خب شما ک مواظب بودین کاش میگفتی لحظه آخرم مواظب باشه ولی در کل نگران نباش 

آخه میگن همین بیرون ریختن هم احتمال داره و همین خونریزی بعد از قرص هم پریود نیست آخه من چیکار کنم دارم دق میکنم

آخه میگن همین بیرون ریختن هم احتمال داره و همین خونریزی بعد از قرص هم پریود نیست آخه من چیکار کنم دا ...

احتمال داره ولی کم تو ام ک بلافاصله قرص خوردی پس مشکلی نیس ب خودت استرس نده

من سر خودمم اومده

همینی ک میگی تازع من یکمم داخل ریخته شد ولی باردار نشدم

و خونریزیمم بعد از قرص خیلی شدیدتره و حالتهای پریودی و دل درد دارم توی گوشی نوشته بود خونریزی بعد از قرص ۳ روزه فقط اما پریودی ممکنه بیشتر باشه و من الان ۴ تا ۵ روزه که خونریزی دارم 

2810