2777
2789
اخییی  اشکال نداره هر دو تا اسم قشنگن  تکی صداش کنید یا بگید آریا یا محمد

شرط کردم فقط آریا صدا بشه

الان این اسم براش سنگینه

دکتر می‌بریم صدا میزنن من با یه نی نی ریزه میرم تعجب میکنن

منتظرن یه مرد هیکلی چهارشونه سیبیل کلفت بیاد بره داخل 

یبارم منشی دکتر دعوام کرد گفت خانم وایسا مریض صدا زدم 

گفتم ایناهاش بغل منه گفت آخی اینه انتظار نداشت نوزاد باشه😆😆😆😆

با آمدنت هستی من کامل شد❤️جادوی طلسم دیوها باطل شد❤️در نقش فرشته انتخابم کردند❤️خندیدی و سوره ی علق نازل شد❤️من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان❤️هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤️این همنفسی چه حس و حالی دارد❤️در پیکر من دو قلب دارد ضربان❤️انگار که من آدم دیگر شده ام❤️در نقش جدید مهربان تر شده ام❤️امروز تمام سخت ها آسانند❤️می گفت فرشته ای که مادر شده ام!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شرط کردم فقط آریا صدا بشه الان این اسم براش سنگینه دکتر می‌بریم صدا میزنن من با یه نی نی ریزه میرم ...

😂😂😂💓

ماکارونی هستم:)نام کاربری فان هست و من اون کاربری که برامون خاطره سازی کرده نیستم (کاربرهای دو سه سال پیش متوجه هستن منظورم کدوم تاپیکه). چون کاربری قبلیم به ناحق ترکید نمیخواستم برگردم بعد یهو یاد این تاپیک افتادم و فقط به عشق خودش برگشتم و نامم برگرفته از اونه. کاربری اون خانوم ترکید ولی ازش عذرمیخوام اگه راضی نیست برای اسمم و چون نمیشه تغییر داد نام کاربری و امیدوارم ببخشه 😬
با کمال احترام انتخاب همسرت خیلی خزه 😑 باید میذاشتید آرش  یا ارسلان اردوان اردلان پشنگ&nb ...

خودم عاشق اسمای ایرانی ام اسم دوتا بچه هام هم ایرانی گذاشتم ولی از کی تا حالا پشنگ از علی قشنگتر شده

واقعا هم همینه😐😐😐دیگه چی بگممم الان پشیمونه میگه عوض کنیم من نمیزارم میگم بچم بزرگ شد خودش انتخا ...

عزیزم الان داشتم کتاب میخوندم 

به یه اسم بر خوردم گفتم بهت بگم

کوشیار

اگه اسم بچه دومت رو کوشیار میذاشتی با مهیار هم وزن بود و قشنگ میشدم😍😍😍