2777
2789
عنوان

جهان ناعادلانه است؟

| مشاهده متن کامل بحث + 211 بازدید | 39 پست

مگه کسی هم هست که اعتقاد داشته باشه زندگی عادلانه است

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خدا عادل هست اما عدالتش در دنیا ظهور نمیکنه دنیا فقط برای امتحان و تکامل انسانه عدالت خدا در جهان پس ...

درسته منم به همین اعتقاد دارم 

عدالت برای جهان پس از مرگه

به قفل بیهوده خشم میورزی در های همه‌ی زندان ها از درون باز می شود....🌈
میشه بگی؟

چون بارها بهم ثابت شده ما فقط ظاهر زندگی بقیه رومیبینم 

محال بدی یا خوبی بی جواب بمونه محال تنها کسی که ازهمه چی خبر داره فقط اون بالایی ....مافقط ظاهر بقیه میبینیم 

یه جایی اون کاره گره داره .من عدل خدارو قبول دارم باهمه وجودم .....

مثل اینکه بعضیا اعتقاد دارن🙄

ببین عزیزم خدا هیچ وقت کم نمیزاره

از هرچی شما فکر کنی به ما انسان ها داده

ما خودمون با کارهامون باعث میشیم عدالت از بین بره

مثل سیاستمدارهامون وَ...

مثل اینکه بعضیا اعتقاد دارن🙄

ای بابا 

حتی خود خدا هم ادعا نداره که به همه همه چیزو برابر داده مثلا گفته به هرکسی هرچی دلمون بخواد میدیم دختر یا پسر میدیم نخوایمم اصلا بچه نمیدیم 😂😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی                       بوته های خار را در زمین من نکار شاید فردا پا برهنه به دیدارم بیایی
ای بابا  حتی خود خدا هم ادعا نداره که به همه همه چیزو برابر داده مثلا گفته به هرکسی هرچی دلمون ...

کسی که در سرنوشتش بچه دار شدن نباشه هرکاری کنی نمیشه

قرار نیست هر تلاشی هرچیزی جواب بده

شاید قسمت نیست اصلاً

ببین عزیزم خدا هیچ وقت کم نمیزاره از هرچی شما فکر کنی به ما انسان ها داده ما خودمون با کارهامون با ...

خب اون کسی که بهش ظلم میشه چه تقصیری داره گلی

یا اون بچه و....... 

الان مثلا ممکنه دو نفر با استعداد های یکسان مثلا توی فوتبال داشته باشن

اما یکی اخر عاقبتش میشه رونالدو

یکی استعدادش کشف نمیشه........ 

تَماشام کن..همه زَهر مو..کِشیدن ولی..کُشنده ام هنوز..

خب اون کسی که بهش ظلم میشه چه تقصیری داره گلی یا اون بچه و.......  الان مثلا ممکنه دو ن ...

قرار نیست سرنوشت ها مثل هم باشه!

هرکسی باید در مسیری جدا قرار بگیره

در مورد اون مثال شما :بچه و ...باید بگم بازهم بر میگرده به شرایطی که خودمون برای خودمون میزاریم

من الان از سمت خانواده محدودم. با وجود استعدادهایی که دارم ولی نمیتونم برم سراغش

دیگه خدا چیکار کنه.

خب ببین مثلا در رابطه با زیبایی ، کی تعیین کرده ک زیبایی چیه؟؟تو هر نقطه از جهان زیبایی ی جور تعریف شده...بستگی ب نگاه طرف داره، خب خانواده ام نمیگم تاثیرنداره ،قطعا داره ولی اینکه تو کی هستی خیلی مهم تره، خیلیا هستن توی خانواده های خوبی بزرگ نشدن ولی موفق ان ، چون هدف داشتن و زندگیشون ساختن، خیلیام برعکس تو خانواده خیلی خوبی بودن ولی خودشون زندگیشون رو تباه کردن 

کسی که در سرنوشتش بچه دار شدن نباشه هرکاری کنی نمیشه قرار نیست هر تلاشی هرچیزی جواب بده شاید قسمت ...

خب همین که قسمتش نیست یعنی زندگی عادلانه نیست دنیا اگه عادلانه بود همه باید مثل هم میشد شرایطشون