2777
2789
عنوان

احساس میکنم‌‌ پسرم‌ خنگ شده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 65 پست
وااای وای انگار داری آمار پسرمنو میدی دقیقاهمینجوریه معلمش بامن تماس گرفت گفت بهتون تبریک میگم واقعا ...

دختر خواهرشوهر منم ۸ سالشه دیروز خونه شون بودم بخدا انگاری کتاب رو خریدن آدم کیف می کرد ولی مامانش میگه از صبح تا شب درس می خونه ولی هیچی یاد نمی گیره

پسرم از مهر تا الان سه دست مداد رنگی گم کرده شاید نزدیک به ۱۰۰ تا مداد پاک کن دیگه کم آوردم شوهرم میگه این چطوری درس می خونه پس کسی که هر روز وسیله اش رو گم می کنه چطوری شاگرد اول کلاس شده، مدرسه دولتی می ره کلاس شون هم شلوغه ۴۸ نفرن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پسرم یه چایی برا خودش می ریزه اجاق گاز رو پر چایی می کنه یا هر روز نیم ساعت دنبال جورابش می گردم به شوهرم میگم اینو نباید در آینده زنش بدیم چون دختر مردم بیچاره میشه منو فحش میده که چرا اینقدر شلخته بار اوردمش

ولی استارتر خدا منو ببخشه خوشحال شدم چون همیشه فکر می کردم تربیتی اشکال داره که پسرم اینطوری ولی الا ...

اره والا مدلشون همینه بخدا،هرکاری هم میخوای بکن،منوباباش واقعا کلافه شدیم اینقد دست پاچلفتیه ناهارمیخوره لیوان دوغشو میریزه تو سفره خورشتش میریزه اصلا کلافمون کرده بخدا،مامانم اینا چیزی نمیدن دستش مثلا بخواد ترشی ببره سرسفره احتمال ریختنش وسط سالن خیلیه،ترشی رو میدن خواهرزادم ببره ک همسن پسرمه چون اون خیلی حواسش جمع ومقرراتیه

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
دختر خواهرشوهر منم ۸ سالشه دیروز خونه شون بودم بخدا انگاری کتاب رو خریدن آدم کیف می کرد ولی مامانش م ...

خداشاهد وگواهه بالغ بر ۱۰۰ تا مدادسیاه و پاک کن وتراش ومدادرنگی برای این بچه خریدیم،همشو گم میکنه،براش ناهار ریختم توقابلمه برد اردو اومد تا در قابلمه قشنگمو نیاورده اینقد حرص خوردم،میگه خودش ازاول در نداشته،میریم تالار لباس شیک واسش میپوشونم همون تو ماشین نرسیده به تالار گندمیزنه تولباساش،تاحالاچندبار ال سی دی گوشی شکونده یکبارم با کله شارژر زد تو تلوزیون تلوزیون ۵۵ اینچ خونمو شکوند‌ بی احتیاطه سر به هواست دیوونمون کرده،ولی واسه درس و خبرچینی اینا عالیه 😃😃

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 
خداشاهد وگواهه بالغ بر ۱۰۰ تا مدادسیاه و پاک کن وتراش ومدادرنگی برای این بچه خریدیم،همشو گم میکنه،بر ...

خدا حفظش کنه عزیزم خدا کنه تا بزرگ شن درست بشن که زن شون سر به بیابون می زارن از دست اینا

امروزبطری  شیر گذاشتم رو میز دختر دو ساله ام ریخت تو استکان حتی یه قطره هم نریخت رو میز ولی پسرم میزو پر شیر کرد