2777
2789
عنوان

احساس میکنم‌‌ پسرم‌ خنگ شده 😔

| مشاهده متن کامل بحث + 877 بازدید | 65 پست
میتونم بگم نخبه اس ولی روابط اجتماعیش ضعیفه خیلی یکمم حرفو دیر میگیره

اره دقیقا خیلی دیر میگیره میگم برو کیفموبیار میره جعبه دستمال کاغذی رو میاره بخدا ...تودنیای دیگه زندگی میکنه انگار ...ولی درسش فوق العادست ..جواب سوالموگرفتم ممنون ازراهنمایی شماودوستان گل

اللّهُمَ صَلِّ عَلی‌مُحَمَّد وَ آلِ مُحمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یاد یکی از همکارام افتادم.

ایشون تو حوزه متوسطه، دبیر ریاضی بودن، ی عدد نخبه به معنای واقعی، ولی هرکی نمیدونست، فکر میکرد ایشون هوشش مشکل داره ، حتی تو سلام و احوالپرسی روزانه هم مشکل داشت.

خلاصه که پارسال مجدد کنکور داد، این بار تجربی.

با ی رتبه عالی پزشکی آوردن، فک کنم تعهدشون و خریدن...الانم مشغول درس خوندنن.

میشه واسه شادی روح "مامانم" و "آبجیم"                   صلوات بفرستین❤❤.ممنونم❤❤                                                                                                                              🦋 مَن 🦋 هَمیشـہ وَ هَر لَحظـہ🤍 قَهرَمانِ 🤍 زِنـבگیمو تو آیینـہ میبینَم...♥️🦋🤍  
یاد یکی از همکارام افتادم. ایشون تو حوزه متوسطه، دبیر ریاضی بودن، ی عدد نخبه به معنای واقعی، ولی هر ...

عزیزممم پس اینایی که باهوشن اکثرا انگار تو روابط اجتماعی مشکل دارن

باور می کنی عین پسره منه ۸ سالشه شاگرد اول مدرسه است دولتی می خونه معلم اینقدر تعریف می کنه ولی تو خ ...

واااای دقیقاپسرمنم همینطور اینقدددد دست پاچلفتیه دوقدم راه میره سه بار میوفته

همش من وباباش بایدلباسشو واسش درست کنیم توجه نمیکنه خط زیپ شلوارش کجه میره تا پیش رونش ، زیرپیراهنیش میاد بیرون از پیراهن اصلیش و شنبه یکشنبه میشه هزاربارمیگیم لباستودرست کن متوجه نمیشه اصلا انگار

واااای دقیقاپسرمنم همینطور اینقدددد دست پاچلفتیه دوقدم راه میره سه بار میوفته همش من وباباش بایدلبا ...

دقیقا عین پسرم با اینکه هزاران بار بهش یاد دادم یقه ات رو اینطوری درست کن ولی یاد نمیگیره یا چسب کفشاش همیشه بازه، ولی تا الان که کلاس دومه برای مشق نوشتن کتاب باز نمی کنه از حفظ می نویسه یا چیزی به اسم حفظ کردن نداره فقط کافی یک بار بخونه دفعه دوم از حفظ میگه یا ریاضی عالیه تازه به منم یاد میده

خوب منم باشم میگم ها😂😂😂واسه چی بابام باید منتظر من باشه 😅اذیتش نکن برچسبم به این پسر باهوش نزن

عزیزم🤣🤣 دیشب قراربود با پدرش برن بیرون شام بخرن بیان خونه صدباربهش گفتم تا متوجه شد اخر مثل اخبارناشنوایان با دست و اشاره واسش توضیح دادم خودش پوکید از خنده😂

دقیقا عین پسرم با اینکه هزاران بار بهش یاد دادم یقه ات رو اینطوری درست کن ولی یاد نمیگیره یا چسب کفش ...

وااای وای انگار داری آمار پسرمنو میدی دقیقاهمینجوریه معلمش بامن تماس گرفت گفت بهتون تبریک میگم واقعاپسرتون خیلی بااستعداده گفت من روتابلوریاضی مینوشتم یه جاییشو حواسم نبوده اشتباه نوشتم وهیچکسی متوجه نشده پسرشماگفته خانوم مگه معلماهم اشتباه میکنن شمااشتباه نوشتین وگفت اوردمش پای تابلو برامون درستشو نوشته ...بخدا من ریاضیم صفره پسرم اینقدمیخنده بهم ریاضی یادمیده،هرشعری توکتابش باشه اول ازهمه حفظ میکنه جدولدضرب امتحان شفاهی وکتبی میده بی غلط...ولی همیشه حواسش پرته بستنی میخوره تا توچشماش بستنی میره دهنشو با آستینش پاک میکنه هررررچی‌میگم دستمال کاغذی بردار باز یادش میره، هرروزکاپشنشو تومدرسه جامیزاره همیشه بندکفشاش بازه سرزانوهمه شلواراشوپاره پوره میکنه تا حالا دو سه تا گوشی شکونده اصلا از وسایلاش مواظبت نمیکنه و حالا برعکسش خواهرزادم،دقیقا هم‌سن پسرمه،درسش بنده خدا خیلی خیلی ضعیفه وریاضی که اصلاااا بلد نیست اما درعوضش روابط اجتماعی بالایی داره مواظب وسایلشه تاحالا یه مدادش گم نشده گوشی موبایلش برق میزنه هرروزبادستمال پاکش میکنه یه خط روش نیوفتاده و اینقد مرتب وخوش برخورده که نگو.